Kungsgatan 29b

Kungsgatan 29b

Slutpris

3 050 000 kr


Västra Villastaden— Kungsbacka

Kungsgatan 29b


Slutpris
3 050 000 kr

Västra Villastaden— Kungsbacka

2:a I VÄSTRA VILLASTADEN MED BALKONG OCH UNDERBAR ALTAN I SOLIGT LÄGE.

Välkommen till denna fantastiska 2:a med både balkong och en stor altan belägen mitt i hjärtat av populära Västra Villastaden i Kungsbacka. Här bor du centralt vilket innebär att du har nära till allt - affärer, restauranger, kaféer, och andra bekvämligheter. Närheten till naturen gör att du kan ta en avkopplande promenad eller löprunda i intilliggande Kungsbackaskogen. Här finns möjligheten att njuta av utomhuslivet direkt utanför lägenheten med gräsmatta och altan. Här kan du avnjuta soliga dagar med en kopp kaffe, bjuda in vänner på grillkvällar eller bara koppla av med en bra bok medan du lyssnar på fågelkvitter från den närliggande grönskan.

Lägenheten består av en välkomnande hall med plats att hänga av sig. Sovrummet är rymligt och välplanerat med gott om plats för en stor dubbelsäng och förvaring i garderober. Från sovrummet har du en vacker utsikt över föreningens välskötta trädgård. Köket är mycket smakfullt renoverat 2023 och erbjuder gott om utrymme för matlagning och umgänge. Här finns plats för ett större matbord där familj och vänner kan samlas för trevliga måltider. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för både en bekväm soffgrupp och en praktisk arbetsyta om så önskas. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen, och via en trappa når du den stora altanen där du kan njuta av soliga dagar och härliga kvällar. Badrummet är helkaklat med dusch, toalett, handfat med kommod och tvättmaskin.

Denna centrala och mycket trevliga lägenhet är en pärla du inte får missa. Kontakta mäklaren redan idag för möjlighet till förhandsvisning och upplev själv allt som detta fantastiska boende har att erbjuda.


Boarea
63 kvm
Avgift
3 803 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-10

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Kungsgatan såldes av oss 2024-05-10. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.