Ulstervägen 4

Ulstervägen 4

Slutpris

7 300 000 kr


Trönningenäs— Varberg

Ulstervägen 4


Slutpris
7 300 000 kr

Trönningenäs— Varberg

Ett riktigt wow-hus med hela fem sovrum. Pool, växthus, solceller och garage med elbilsladdare.

Välkomna till Ulstervägen 4 i familjevänliga och lugna Fyrstrandsbyn med direkt närhet till vackra omgivningar, grönskande natur, hav och småbåtshamn.

Denna stilrena villa med järnvitriolfasad smälter in fint i kustlandskapet och bjuder genomgående på exklusiva materialval, snygga detaljer och vackert ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna.

Boytan fördelar sig på hela 183 kvm i ett plan med slipat betonggolv i samtliga rum med undantag för våtutrymmena där det är klinkers. Mycket trivsam planlösning som passar den större familjen extra bra då här finns hela fem sovrum och gott om sociala ytor.
Här finns även ett fristående garage med elbilsladdare samt vidbyggt förråd och gott om parkeringsmöjligheter på den breda grusade uppfarten. Här får du också lägre driftkostnad via solceller som installerades 2019 och som genererar drygt 15-16,5 mWh årligen. Huset har energiklass B.

Nu står vi i startgroparna för den efterlängtade vår- och sommarsäsongen och utelivet blir viktigare. Här erbjuds en lättskött och plan trädgårdstomt med hörnläge som är vackert inramad av uppvuxen växtlighet. Vidare finns mysig uteplats med pergola, ett härligt växthus från 2019 med värmereglerade självöppnade fönster, köksträdgård med odlingslådor och kanske det bästa av allt - en fantastisk pool som byggdes 2021 med inbjudande poolområde. Hur ljuvligt låter inte detta - här vill familj och vänner hänga!

Invändigt görs entré i det inbyggda och vackra vindfånget. Till höger ligger ett separat sovrum med öppet upp i nock. Detta rum passar även perfekt som hemmakontor, gym eller gästrum. Till vänster om entrén kommer du in i en hall med rymlig tvättstuga till vänster och till höger om hallen nås kök och vardagsrum i öppen planlösning med ryggåstak och en centrerad braskamin som installerades 2023. Köket är från Vedum med grå luckor, snygg bred Smeg-spis med induktion och dubbelugn, fläkt från Fjäråskupan, ny diskmaskin från LG och kyl och frys från Miele. I köket finns även ett praktiskt skafferi och du har utgång till uteplats. Vardagsrummet kan möbleras på olika sätt och har också utgång till trädgården. Två av sovrummen ligger intill varandra och på vägen dit passerar du ett helkaklat badrum med dusch och en klädkammare. En vinkel bjuder på ett stort allrum och ytterligare två sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Detta är en perfekt tonårsavdelning.

Du bor med hög livskvalité och har gångavstånd till både badstrand, klippor och småbåtshamn. I närmiljön blandas öppen ängsmark, betande får och hästar, strandängar och skogspartier. Området är barnvänligt och det finns två lekplatser och stora öppna gräsytor för barn med spring i benen. Området kryllar av barn i olika åldrar. Just nu byggs en ny förskola i Fyrstrandsbyn med 80 platser som beräknas öppna hösten 2024. I dagsläget finns närmsta förskola och skola i närliggande Bläshammar.
Med fina cykelbanor når du Varbergs centrum via Kattegattleden på endast en kvarts cykeltur. Pendlar du är det även ett bra pendlingsläge via E6:an och motorvägspåfart finns bara cirka 5-6 minuter bort. Välkommen hem !


Boarea/biarea
183/30 kvm
Driftkostnad
49 812 kr/år
Tomtarea
1 223 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-05-09

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Ulstervägen såldes av oss 2024-05-09. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Ulstervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.