Snörmakarvägen 35C, vån 4/4

Snörmakarvägen 35C, vån 4/4

Slutpris

2 650 000 kr


Åkeshov— Bromma— Stockholm

Snörmakarvägen 35C, vån 4/4


Slutpris
2 650 000 kr

Åkeshov— Bromma— Stockholm

ÄNTLIGEN 1:ROK HÖGST UPP TILL SALU I POPULÄR FÖRENING!

- HÖGST UPP I HUSET
- BALKONG I BÄSTA SYDVÄST-LÄGE
- FÖRENINGEN ÄGER MARKEN
- GEMENSAM TAKTERRASS
- HELT FRI FRÅN INSYN
- SÄLLAN TILL SALU

Nu är en av områdets finaste lägenheter till salu i en omtyckt och välskött förening som äger marken. Varmt välkomna till Snörmakarvägen 35C och denna välplanerade 1:a på 35 kvm högst upp i huset helt fri från insyn. Här erbjuds ett modernt boende från 2016 med genomgående smakfulla och påkostade materialval. Optimal planlösning med ett stort allrum som smälter samman i en öppen och social planlösning mot det smakfulla köket. Stort badrum med alla bekvämligheter samt underbar balkong i högt och fritt läge med sol hela dagen!

Här bor ni i perfekt läge mellan Åkeshov och Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till City på 20 minuter. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Många av de boende i området uppskattar närheten till natur & Judarnsjön med mysiga promenadstråk och flera badplatser.

Vidare bor ni här i en stabil och välskött förening som äger marken. Det finns en stor gemensam takterrass som medlemmarna får nyttja. Till lägenheten hör ett förråd.

Den här bostaden och möjligheten får ni inte missa. Varmt välkommen att höra av er för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll – Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
35 kvm
Avgift
2 715 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-06-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Snörmakarvägen såldes av oss 2024-06-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Snörmakarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.