Edvin Nicholls, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Centrum— Uppsala


Förberedd försäljning

Centrum— Uppsala

Unik 3.a med inglasad uteplats i bästa möjliga pendlarläge.


Referensnummer
568 137
Boarea
86 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Centrum  i uppsala

Centrum

Uppsalas stadskärna är en attraktiv stadsdel fylld med all tänkbar service. Ta en promenad längs årummet och utforska något av stadens många caféer, shoppa i någon av butikerna längs gågatan eller upptäck stadens historia på något av de centrala museerna.


01
Fördelar med området
Storstad Teater Caféer Bio Restauranger Bussar Uteliv Barer Butiksgata/köpcentrum Stort shoppingutbud Tågstation

02
Nöje

Centrala Uppsala bjuder på en stor mängd trevliga restauranger, barer och caféer och för dig som älskar nattliv finns ett flertal nattklubbar. Studenten hittar även majoriteten av stadens populära studentnationer inom stadskärnans gränser. Vill du uppleva Uppsalas nöjesliv till fullo bör du besöka staden under Valborg eller Kulturnatten.


03
Aktivitet och hälsa

I stadskärnan finns det stora möjligheter att leva ett aktivt liv. I området återfinns flertalet gym, yogastudios och kampsportscenter. Föredrar du att vistas utomhus kan en promenad längs Fyrisån varmt rekommenderas.


04
Kommunikation

Det mest populära färdmedlet inom Uppsala är i särklass cykeln - inte så konstigt när staden har försetts med ett flertal snabbcykelleder, enkom cykelöverfarter och stationer för gratis pumpning av cykeln. Föredrar du att pendla med buss går det såklart också bra, staden har ett välfungerande stadsbussnät som tar dig till alla stadens hörn. Från Centralstationen kan du även ta tåget åt norr, syd och väst. Sommartid tuffar Lännakatten (museijärnväg)västerut mot Faringe.


05
Skola och barnomsorg

Inom stadskärnan återfinns bland annat Gudruns förskola och Frodeparkens förskola. Grundskolor som finns i området är Nannaskolan (Åk 6-9), Katarinaskolan (Åk 6-9) samt Raoul Wallenbergskolan (Åk 6-9). Om du önskar läsa mer om områdets förskolor och skolor kan du besöka Uppsala Kommuns hemsida: https://www.uppsala.se/skola-och-forskola/



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Edvin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.