Vitmossegatan 3

Vitmossegatan 3

Slutpris

7 850 000 kr


Södermalm— Mölndal

Vitmossegatan 3


Slutpris
7 850 000 kr

Södermalm— Mölndal

Underbar funkisvilla i populära Toltorpsdalen med stor tomt!

Välkommen till denna ljuvliga funkisdröm med flertalet bevarade och tidstypiska detaljer. Husets formspråk, ljusinsläpp och pulpettak skvallrar om dess byggår från 1945 och har varit i samma familjs ägo sedan dess. Huset är fördelat på två plan och entréplan består av ett mysigt vardagsrum med rundat fönster och fönsterbrädor i natursten, kamin och plats åt både soffgruppen och matsalsmöbeln. Ett hemtrevligt kök med plats för matbord, ett rogivande sovrum, ett kontor och ett badrum renoverat 2016 samt en hall med plats för avhängning och ett takfönster som ger ett generöst ljusinsläpp åt hela entréplanet.

Souterängplanet har ett allrum med entré från husets baksida. Här finns plats för önskat möblemang. Idag används ytan som både sovalkov och arbetsplats och här finns också en mysig kamin. På detta plan finns även ett sovrum som rymmer säng och skrivbord och innanför finns ett badrum med wc, handfat och dusch. På detta plan finns tvättmöjligheter.

Tomten är stor och har växtligheter som buxbom, rhododendron, 3 st äppelträd, ett rosa och ett gult magnoliaträd och en italiensk hortensia. På husets baksida finns en friggebod som idag används som ateljé samt ett garage på ca 28 kvm . Uppfarten erbjuder plats för flertal bilar.

Här bor du med ett optimalt och lugnt läge nära natursköna Änggårdsbergen och precis vid kommungränsen Mölndal och Göteborg så närheten in till centrala Göteborg och stadens puls.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
123/4 kvm
Driftkostnad
31 365 kr/år
Tomtarea
1 218 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-05-31

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Vitmossegatan såldes av oss 2024-05-31. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vitmossegatan.

Boka värdering

Julia Hult

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.