Alingsåsvägen 5

Alingsåsvägen 5

Slutpris

3 250 000 kr


Sjömarken— Borås

Alingsåsvägen 5


Slutpris
3 250 000 kr

Sjömarken— Borås

Välplanerat hus med grönskande tomt

Välkommen till denna underbara och välskötta villa belägen i det populära området Sjömarken! Med sitt centrala läge erbjuder denna charmiga bostad en bekväm och harmonisk livsstil för hela familjen.

Villan välkomnar dig med ett ljust och funktionellt kök med generös matplats, perfekt för familjemiddagar och sociala sammankomster. Det stora vardagsrummet är en oas av komfort med en mysig braskamin som skapar en inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet leder en glasdörr ut till en härlig altan, perfekt för avkoppling och grillkvällar under sommarmånaderna.

Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen att växa och trivas. Ett stilrent badrum och en praktisk tvättstuga erbjuder bekvämlighet och funktionalitet i vardagen.

Utomhus erbjuder den välskötta trädgårdstomten en harmonisk miljö att njuta av året om. Den är lättskött och välplanerad, perfekt för lek, trädgårdsarbete eller bara att koppla av och njuta av det vackra vädret.

Området Sjömarken är känt för sitt bekväma läge med gångavstånd till skolor, förskolor, idrottsplatser och badmöjligheter i Viaredssjön. Dessutom finns utmärkta allmänna förbindelser till Borås, vilket gör det enkelt att pendla eller ta sig runt i staden.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa som erbjuder en trivsam och bekväm livsstil i en eftertraktad del av Sjömarken! Kontakta oss för att boka en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda.


Boarea/biarea
140/112 kvm
Driftkostnad
46 758 kr/år
Tomtarea
1 086 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-30

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Alingsåsvägen såldes av oss 2024-04-30. Se alla våra försäljningar i Sjömarken samt även på Alingsåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.