Anne-Majegården

Anne-Majegården

Slutpris

640 000 kr


Vartofta-Åsaka— Vartofta— Falköping

Anne-Majegården


Slutpris
640 000 kr

Vartofta-Åsaka— Vartofta— Falköping

Lantlig idyll med moderna bekvämligheter

Uppfyll drömmen om en charmig liten röd stuga idylliskt belägen på landet omgärdad av grönskande natur. Anne-Majegården är den perfekta platsen att skapa minnen och njuta av lugnet i naturen, borta från stadens stress och måsten. Stugan kan nyttjas som fritidshus såväl som året runt-boende för den som önskar.

Bostadshuset uppfördes 1977 och välkomnar in från den inglasade altanen till en entréhall med plats för avhängning. Ett vardagsrum med generöst ljusinsläpp hittas till vänster varifrån även sovrum med garderobsförvaring nås. Vidare inrymmer stugan även kök med matplats samt en toalett. Genomgående fräscha ytskikt och renoveringar under senare år så som nya fönster från 2005 och tak från 2011. I ett separat uthus finns dusch/tvättstuga och hobbyrum med plats för trädgårdsredskap. En mindre byggnad inrymmer även plats för gräsklippare och ett charmigt lekstugeloft som genast blir alla barns favorit! Trädgården är grönskande med flertalet perenner, äppleträd och vinbärsbuskar, de öppna gräsytorna ger även utrymme för lekar och barnaspring. Tomten om 1 300 m² har även parkeringsyta med plats för flera bilar. Fastigheten förses med tjänligt vatten från djupborrad brunn och avloppsanläggningen består av 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd.

Vartofta-Åsaka är beläget ca 15 km från Falköping där ett större utbud av bl.a. butiker, restauranger, caféer och kommunikationer finns. Närmsta livsmedelsbutik och serviceombud finns ca 5 km bort i Kättilstorp och i Vartofta finns obemannad dygnsbutik. Välkommen på visning för att uppleva den fridfulla atmosfären kring Anne-Majegården!


Boarea/biarea
48/5 kvm
Driftkostnad
14 697 kr/år
Tomtarea
1 300 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-11-04

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Anne-Majegården såldes av oss 2023-11-04. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på Anne-Majegården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.