Malma ringväg 39 B

Malma ringväg 39 B

Slutpris

6 050 000 kr


Norby— Uppsala

Malma ringväg 39 B


Slutpris
6 050 000 kr

Norby— Uppsala

Stor villa med potential i Norby - med dubbelgarage!

Välkommen till Malma Ringväg 39 B. Innanför den pittoreska gatan når du via gränden denna stora villa som erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ert drömboende. Med generösa sociala ytor och flera sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Den privata atriumgården blir en fridfull oas under sommarmånaderna och direkt närhet till ett dubbelgarage ger extra bekvämlighet. Baksidan av huset vetter mot allmänning med gräsmatta vilket ger en fri känsla för barnens lek och spring.

Entrén bjuder in i en hall med plats för avhängning och rakt fram nås köket med intilliggande matplats och allrum. Åt andra hållet finns ett rum som idag nyttjas som finare matsal och detta rum har parskjutdörrar mot det stora vardagsrummet, vilket gör det perfekt för middagsbjudningar och kalas. I anslutning till vardagsrummet finns ytterligare sällskapsyta - idag inrett som bibliotek (här finns möjlighet för att göra ett extra sovrum). På entréplan ligger även ett sovrum, badrum och en kombinerad tvättstuga och groventré.

Tar ni sedan trappan upp ett våningsplan kommer ni till den mer privata delen med de tre sovrummen i varierande storlekar, ett övre allrum, ett till helkaklat badrum samt en klädkammare. Här är det takkupor i alla sovrum vilket skapar rymd och ger ett fint ljusinsläpp.

På Malma Ringväg bor ni på mindre återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till både natur, Malmaskolan (åk F-6) och vidare förskola samt service. Vid Svamptorget ligger en ICA-butik, pizzeria, bageri m.m. Centrala Uppsala nås antingen via täta bussförbindelser eller via fina cykelvägar genom Stadsskogen och andra lugna och vackra stadsmiljöer.


Boarea
171 kvm
Driftkostnad
52 005 kr/år
Tomtarea
254.4 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2024-05-08

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Malma ringväg såldes av oss 2024-05-08. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Malma ringväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.