Klockaregatan 8E

Klockaregatan 8E

Slutpris

2 300 000 kr


Prästgårdsgärde— Falköping

Klockaregatan 8E


Slutpris
2 300 000 kr

Prästgårdsgärde— Falköping

Trivsamt centralt boende med villakänsla

Ett bekymmersfritt boende, ett ypperligt centralt läge och trevlig gemenskap. Är några av alla fördelar när man bor på Klockaregatan 8E!

2019 stod radhusen i bostadsrättsföreningen Lövängen klara, Prästgårdsgärde med sitt A-läge till stadens centrum har snabbt blivit ett favoritställe för många i Falköping. Här är det lätt att trivas! Den trevliga innergården med gemensamt "glashus", uteplats med grill och mycket grönska ger lugn och får området att kännas som en alldeles egen liten stadsdel. Stig in i hemmets entréplan, med sin öppna planlösning som inbjuder till sociala sammankomster. Matglädje uppstår i köket från Vedum som har fin kontakt med vardagsrummet. Här deltar du med lätthet i samtalet med vänner & familj då dessa rum harmonierar fint. Sällskapsrum i kombination med matplatsen är ljus och trivsamt, härifrån når ni även det härliga trädäcket i söder som är sommarens ultimata plats med utrymme för både loungemöbel och matbord. Denna uteplats är även försedd med markis, vilket är skönt soliga dagar. Blir sommardagarna för varma så har ni en trevlig stensatt uteplats vid entrén i norr mot gården där ni kan svalka er i skuggan. Entréplanet inrymmer även toalett/dusch med tvättmaskin och torktumlare. Ovanplanet har genomgående ljusinsläpp då nuvarande ägare valt bort ett sovrum till förmån för en TV-hörna, men med små medel kan detta utgöra ytterligare ett sovrum. Det finns idag två sovrum varav ett mindre och ett lite större med extra ljusinsläpp, båda i anslutning till klädkammare. Ovanplanet har även trevlig läs-/kontorshörna och en fräsch toalett/dusch med extra förvaring. Bostadsrätterna i området har en mycket bra grundstandard men i just denna bostaden har ägaren valt att investera lite extra i bl.a. skåpsluckor, innerdörrar, parkettgolv, hyllförvaring och vitvaror vilket i sin tur gör att hemmet därmed håller en mycket god standard. Parkeringsplats och garage ingår i avgiften och bostaden . Under 2023 höjdes månadsavgiften i samband med omläggning av föreningen lån. Föreningen tror nu på en stabil månadsavgift de närmsta åren och ser därmed ingen höjning i närtid.

Ta chansen att förvärva ett smidigt & bra boende, välkommen till Klockaregatan 8E!


Boarea
107 kvm
Avgift
5 954 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-03-08

Mäklarhuset Falköping

Denna radhus på Klockaregatan såldes av oss 2024-03-08. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Klockaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.