Slutpris

520 000 kr


Rexbo— Leksand


Slutpris
520 000 kr

Leksand - Rexbo

REXBO - NATUREN - AVKOPPLING OCH RO I SJÄLEN!

Längtar ni efter ett eget skogsparadis mitt i naturen men ändå bekvämligt avstånd till både Leksand, Falun och Borlänge? Då har ni hittat rätt!

Varmt välkommen till Leksand Tunsta 8:20

Här erbjuds möjligheten att förvärva en härlig fastighet som ligger på ett högt och skyddat läge vid Stora Rexsjön. Med en båttur över- eller promenad runtom sjön (ca 1,5 km) når ni fastigheten. På fastigheten finns en storstuga med vedspis och öppen spis, två gäststugor, utekök med vedspis, vedbod med förvaring och utedass. Naturtomt om 1 897 kvm. Fastigheten är en fristad för er som söker en paus från det moderna livets krav. Med sin enkelhet, utan vatten, avlopp och elektricitet, får ni en genuin upplevelse av att leva nära naturen. Här kan ni verkligen koppla av och komma bort från vardagens stress, i en miljö där enkelheten står i fokus. Perfekt för er som värdesätter avskildhet, frisk luft och stillhet. Från tomten tar ni er ner till sjön för sköna svalkande bad och fike och i skogen finns bra svamp- och bärmarker!

Fastigheten säljs med inventarier, endast personliga tillhörigheter samt några få saker med affektionsvärde kommer tas med. Säljarna kommer bland annat lämna kvar sin båt.

- Varmt välkommen till ert nya skogsparadis i Rexbo -


Driftkostnad
1 706 kr/år
Tomtarea
1 897 kvm
Såld
2024-09-01

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna fritidshus på såldes av oss 2024-09-01.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.