Eriksgatan 12A

Eriksgatan 12A

Slutpris

895 000 kr


Centrum— Ludvika

Eriksgatan 12A


Slutpris
895 000 kr

Centrum— Ludvika

Bostadsrätt om 3 rum och kök belägen mitt i centrum!

Här erbjuds en ljus och genomgående trerummare endast en trapp upp. Lägenheten har 64,5 välplanerade kvadratmeter med en genomgående planlösning, rikligt med naturligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och balkong in mot innergården. Bekvämt ägande där värme, VA, hushållsel och kabel-TV ingår i avgiften! Välkomnande hall med klädkammare, fullutrustat kök med bland annat diskmaskin och dubbla kyl- och frysskåp. Två sovrum i olika storlekar där ena är ut mot Eriksgatan och andra sovrummet in mot innergården. I båda sovrummet finns garderober. Vardagsrum med balkong in mot innergården. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör ett lägenhetsförråd och ett matkällarförråd som finns i källaren. Till lägenheten finns även en reparationsfond med strax över 5 200 kr som får nyttjas till renovering. Sammantaget fin trerummare i välmående förening där i stort sett allt ingår i avgiften. Fint läge mitt på stan!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
4 433 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-08-05

Mäklarhuset Ludvika

Denna lägenhet på Eriksgatan såldes av oss 2024-08-05. Se alla våra försäljningar i Ludvika samt även på Eriksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.