Knutslundavägen 13

Knutslundavägen 13

Slutpris

1 200 000 kr


Knutslunda— Delsbo— Hudiksvall

Knutslundavägen 13


Slutpris
1 200 000 kr

Knutslunda— Delsbo— Hudiksvall

Praktisk villa med fem sovrum och närhet till centrala Delsbo!

Välkommen till Knutslundavägen 13 - en välplanerad bostad i 1 1/2 plan med barnvänligt läge och närhet till centrala Delsbo samt Avasjön med badmöjligheter.

Rymlig och välplanerad bostad med gott om förvaringsutrymmen. Planlösningen på entréplan inrymmer hall, kök, duschrum, två sovrum varav ett med en rymlig klädkammare, vardagsrum med utgång till altan samt tvättstuga. Välbevarat kök utrustat med spis/ugn (äldre), kyl/frys samt fläkt är utbytt under senare år. Tvättstugan är placerad bakom köket och är utrustad med tvättmaskin, tvättho och ny varmvattenberedare. Ovanvåningen erbjuder allrum, duschrum och ytterligare tre sovrum. Kommunalt V/A, fiber finns indraget samt låga driftskostnader.

Lummig och härlig trädgård med gräsmatta, buskar, träd och en fantastisk vinranka som varje år ger vindruvsskörd. På baksidan i soligt läge finns altan under tak och på framsidan finns garage med asfalterad uppfart.

Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende i Delsbo. Här bor man nära naturen med lekplats, badmöjlighet vid gemensam flytbrygga i Avasjön strax nedanför bostadsområdet, härliga vandringsstråk, ridvägar samt närhet till allt vad Dellensjöarna erbjuder. Nära till centrala Delsbo med bl.a. mataffärer, skola, restauranger, apotek och bank. Från bostadsområdet finns gång/cykelväg som leder till förskola, skola och centrala Delsbo.

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea
120 kvm
Driftkostnad
37 018 kr/år
Tomtarea
567 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-07-31

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Knutslundavägen såldes av oss 2024-07-31. Se alla våra försäljningar i Delsbo samt även på Knutslundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.