Lummelunda Etebols 126

Lummelunda Etebols 126

Slutpris

2 900 000 kr


Lummelunda - Nordvästra Gotland— Visby— Gotland

Lummelunda Etebols 126


Slutpris
2 900 000 kr

Lummelunda - Nordvästra Gotland— Visby— Gotland

Trevlig villafastighet med charmigt bostadshus i 1,5 plan från 1860

Trevlig fastighet med charmigt bostadshus i 1,5 plan, ett bulhus från 1860 som sedan byggts ut i omgångar till en modern, mindre villa. Bostaden ligger på en vindskyddad, lummig tomt med närhet till Visby, ett stenkast från både hav och motionsanläggning.

På entréplan finns två rum samt ett rymligt kök och matplats. Nedervåningen har genomgått en omfattande renovering 2021-2022 där bland annat nytt värmesystem och värmegolv installerats. Köket fick då en tillbyggd del som blir den naturliga matplatsen med ett trevligt ljusinsläpp. Rummen har synliga bjälkar och putsade väggar i de flesta rum.

På övre plan finns två sovrum, två balkonger och ett allrum, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och vila. Ena sovrummet har en eldstad som för närvarande inte är i bruk.

Huset har flera mysiga detaljer, både original och nyinstallerade. Vardagsrummet har en roslagskamin som används flitigt vintertid, tillsammans med en synlig bulvägg och bjälkar kvar sedan 1800-talet. Det intilliggande rummet har inbygda bokhyllor och är inrett som bibliotek och hemmakontor.

I köket finns en ny vedspis med glaslucka, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär såvälk som en extra möjlighet till värme och matlagning. Två ugnar och en rymlig köksö gör köket till en dröm för hemmakocken eller den större familjen,

Badrummet är fint och modernt, med vattenburen golvvärme och stilrena klinkergolv samt väggar i mikrocement. I badrummet finns också kombinerad tvätt- och torktumlare samt badkar.

Den uppvuxna trädgårdstomten är lätt sluttande och bjuder på varierande växtlighet såväl som insynsskydd. Här finns flera uteplatser där man kan njuta av utomhusaktiviteter eller bara ta det lugnt. Dessutom finns flera förrådsbyggnader, vilket ger extra förvaringsutrymme och gäststuga.

I området Lummelunda får man verkligen känna av den Gotländska naturen där den är som bäst, här bor du med ca 800 m till havet, närmaste förskola och förskola är Väskinde och ligger ca 10 km bort. För den som gillar att cykla finns här även en väldigt bra cykelväg in till Visby. Det är 10 minuter till närmaste matbutik och en kvart bort från centrala Visby.

Denna charmiga villa erbjuder en härlig kombination av gammal charm och moderna bekvämligheter.


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
36 600 kr/år
Tomtarea
897 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-09-06

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lummelunda Etebols såldes av oss 2024-09-06. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lummelunda Etebols.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.