Bonnagårdsvägen 24

Bonnagårdsvägen 24

Slutpris

4 125 000 kr


Söndrum— Halmstad

Bonnagårdsvägen 24


Slutpris
4 125 000 kr

Söndrum— Halmstad

Enplanshus med fantastisk baksida mot grönområde

Vi förstår verkligen varför enplanshusen på Bonnagårdsvägen är så populära. Välkomna till hus nr 24 som bjuder på en mysig boendemiljö och en fantastisk baksida med privat atmosfär mot grönområde. Kedjehuset från 1965 har genomgått vissa renoveringar så som nya isolerglasfönster, härliga utemiljöer, renoverad tvättstuga och gäst wc samt stensatt framsida för att nämna några. Huset mäter 109 kvm med en biarea på 51 kvm, här finns tre sovrum, rymligt ljust kök i söderläge, vardagsrum, badrum, gäst wc, tvättstuga och garage. På baksidan av villan har en lummig och härligt uppvuxen trädgård skapats med olika buskar och fruktträd. Ett ovanligt lummigt och skyddat läge, mycket rogivande! Altanen och dess inglasning som vetter ut mot denna grönskande oas lockar för att skapa många härliga stunder. På husets framsida kan man njuta av soluppgången och när man ska ta bilen eller cykeln till jobbet på morgonen ger det höga läget en havsglimt, en detalj vi såklart inte vill missa att förtälja.

Vi älskar verkligen Söndrums lugna och fina kvarter samt dess trevliga omgivningar såsom närheten till hav, strand och natur. I området finns barnomsorg med förskola och grundskola samt bra närservice och kommunikation in till centrum.

Varmt välkomna att uppleva denna bostad på plats, hoppas vi ses! Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 40 41 Mäklarhuset


Boarea/biarea
109/10 kvm
Driftkostnad
36 273 kr/år
Tomtarea
518 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Bonnagårdsvägen såldes av oss 2024-05-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bonnagårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.