Nålmakaregatan 5
Nålmakaregatan 5
Sara Johansson, ansvarig mäklare i Halmstad
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Sara Johansson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Nålmakaregatan 5




Väster/Rotorp— Halmstad

Nålmakaregatan 5


Förberedd försäljning

Väster/Rotorp— Halmstad

Charmigt och renoverat radhus med lummig trädgård och soliga uteplatser på eftertraktat läge

Längtar du efter ett hem där du kan njuta av både bekvämlighet och skönhet, med ett lättskött boende som känns som en fridfull oas? På Nålmakaregatan 5 har du nu en gyllene chans att förverkliga drömmen om ett renoverat radhus med smarta lösningar och en härligt grönskande trädgård. Det charmiga huset, med sitt centrala läge på Väster/Rotorp, rymmer 143 kvm inklusive ett inglasat uterum och en välskött källare. Här erbjuds en trivsam livsstil i två luftiga våningar, plus den rymliga källaren som kan anpassas efter dina behov. För närvarande finns tre sovrum (ett beläget i källaren), men för den som vill kan huset lätt omvandlas till att rymma fyra sovrum – en planlösning som maximerar varje kvadratmeter.

Här väntar uteplatser på både fram- och baksida där du kan följa solen från tidig morgon till kväll, omgiven av en lummig trädgård som bjuder på mjukt gräs under fötterna och en överflödande grönska. Föreställ dig att plocka mogna äpplen från ditt eget träd, eller att sitta i lugn och ro bland blomstrande hortensior och klättrande klematis. Detta är verkligen ett idealiskt boende för dig som söker ett mindre hus, eller för dig som vill ha en mer fristående känsla än vad en lägenhet i stan kan erbjuda.

Huset har under senare tid genomgått en omfattande renovering och modernisering. Här finns bland annat ett nytt tak, nya fönster, fina uteplatser, ett renoverat kök och badrum, samt nya ytskikt och uppdaterad el. Dessutom är huset utrustat med en effektiv luft/vatten-värmepump, vilket innebär att du kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt, utan att behöva lyfta ett finger.

På entréplanet möts du av ett smakfullt kök som smälter samman med det ljusa vardagsrummet i en öppen planlösning. Det inglasade uterummet fungerar som en förlängning av vardagsrummet och leder dig vidare ut till den mysiga, lummiga trädgården. En trappa upp väntar två rofyllda sovrum samt ett helkaklat badrum – en perfekt privat sfär. För den som önskar kan det största sovrummet enkelt delas upp för att skapa ytterligare ett rum. I den fina källaren finns ett stort allrum som kan användas som sovrum, kontor eller varför inte ett hobbyrum? Här finns även en tvättstuga samt förvaringsutrymmen.

Läget är svårslaget med närhet till stadens puls, havets vågor och natursköna Prins Bertils stig, perfekt för avkopplande promenader. Området är också idealiskt för barnfamiljer med flera skolor och förskolor inom gångavstånd. Dessutom är det enkelt att parkera bilen precis utanför.

Varmt välkommen till Nålmakaregatan 5 – en plats där drömmar blir verklighet!

Med vänliga hälsningar Sara Johansson 073-507 40 41 Mäklarhuset


Referensnummer
565 670
Boarea/biarea
82/61 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Använd kartan
X

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    918 m
    3 min
    5 min
    13 min
  • Hav
    1,11 km
    5 min
    7 min
    27 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Sara!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.