Gårdskullavägen 37b

Gårdskullavägen 37b

Slutpris

2 800 000 kr


Gårdskulla— Kungsbacka

Gårdskullavägen 37b


Slutpris
2 800 000 kr

Gårdskulla— Kungsbacka

LJUS OCH RYMLIG TVÅA MED UTEPLATS I GÅRDSKULLA. PERFEKT LÄGE MED NÄRHET TILL PENDELSTATION

Välkommen till denna trevliga 2:a med uteplats i populära Gårdskulla. Perfekt för dig som vill ha möjlighet till ett aktivt liv med närhet till både centrum och pendelstation samtidigt som naturen finns nära vilket skapar en tyst och lugn atmosfär.

Bostaden ligger på entréplan och det är bara några få trappsteg från gatan till ytterdörren så bostaden passar utmärkt för dig som vill undvika att gå i trappor. När du stiger in i lägenheten möts du av en välkomnande hall med gott om förvaring i en praktisk skjutgarderob, Köket är rymligt och funktionellt, utrustat med generösa arbetsytor och mycket förvaring. Här finns gott om plats för en matplats där du kan njuta av trevliga middagar med familj och vänner. Vardagsrummet är ljust och luftigt, och härifrån har du direkt utgång till en härlig altan som erbjuder en perfekt plats för umgänge med vänner, odling och grillkvällar. Det tysta och rofyllda sovrummet som har utsikt över ett litet skogsparti ger en avkopplande miljö för återhämtning. Badrummet är smakfullt kaklat och har dusch, toalett och handfat med kommod som ger extra förvaringsutrymme.

Föreningen är välskött och har mycket god ekonomi, vilket ger dig som köpare trygghet och stabilitet i ditt boende. Läget är oslagbart – centralt i Kungsbacka med närhet till pendelstationen, vilket gör det enkelt att pendla till Göteborg eller andra närliggande orter. Här bor du med alla bekvämligheter inom räckhåll, samtidigt som du har naturen och flera rekreationsmöjligheter alldeles runt hörnet.

Sammanfattningsvis är denna bostad perfekt för dig som söker ett centralt och bekvämt boende med en egen uteplats i en trivsam och naturnära miljö. Välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 525 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-08-25

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Gårdskullavägen såldes av oss 2024-08-25. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Gårdskullavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.