Blåklintsstigen 28

Blåklintsstigen 28

Slutpris

4 050 000 kr


Karlberg— Varberg

Blåklintsstigen 28


Slutpris
4 050 000 kr

Karlberg— Varberg

Trevlig fristående villa i ett plan med unikt läge på Karlberg

Drömmer du om att skapa ett hem, anpassat efter din familj och era behov?
På populära Karlberg finns nu möjlighet att förvärva en villa i ett plan om 109 kvadratmeter. Med sitt unika läge längst in på återvändsgata och omgiven av grönområde i både norr och öster samt cykelbana i väster får du det bästa av två världar - privat enskildhet i centrumnära villaområde.

Här bor du i ett barnvänligt och tryggt område där Furubergsskogen och motionsslinga finns alldeles runt hörnet. Ett perfekt hem för dig som värdesätter närheten till skolor, förskolor, fritidsaktiviteter och bekvämligheter som matbutiker, vårdcentral och apotek.

Villans yta fördelar sig idag på ett trevligt vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp och vy över trädgården, kök med matplats och utgång till altandäcket, fint badrum som renoverades 2014, tre sovrum varav ett med tillhörande klädkammare och de övriga två med förvaring i garderober, gästtoalett, entréhall samt tvättstuga och groventré. Utvändigt omges huset av en trädgårdstomt med gott om plats för barnen att leka och med goda möjligheter för dig att skapa din trädgårdsdröm, altandäck omhöljt av grönska och en asfalterad uppfart med plats för två bilar att parkera.
Intill huset finns ett enkelbilsgarage.

Varmt välkommen att kontakta Fastighetsmäklaren för mer information om hur säljaren planerar att genomföra försäljningen!


Boarea/biarea
109/17 kvm
Driftkostnad
44 221 kr/år
Tomtarea
579 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-22

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Blåklintsstigen såldes av oss 2024-07-22. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Blåklintsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.