Norrlandsgatan 24

Norrlandsgatan 24

Slutpris

350 000 kr


Bräcke

Norrlandsgatan 24


Slutpris
350 000 kr

Bräcke

Fantastisk vill med NYTT PRIS

Välkommen till denna fantastiska 30-talsvilla belägen på Norrlandsgatan 24 i Bräcke. Här erbjuds en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna på entréplanet smälter samman med de rymliga sovrummen på ovanvåningen. Med högt i tak och öppen planlösning får du en känsla av rymd och ljusinsläpp från de stora fönstren. Med lite kärlek och krafttag kan detta bli ett riktigt drömboende för den händige.

Denna charmiga villa erbjuder rejäla rum och flera uteplatser där du kan njuta av den fantastiska lummiga trädgården. Dessutom finns ett fristående rymligt garage med gott om utrymme för hobbyverksamhet. På källarplanet finns rejäla källarutrymmen samt ett stort gästrum.

Köket är väl bevarat med moderna inslag och här kan du skapa läckra måltider samtidigt som du njuter av trädgårdens vackra fontän. Med ekonomisk uppvärmning blir boendet både bekvämt och kostnadseffektivt.

Denna villa är perfekt för dig som söker ett ekonomiskt boende i Jämtland. Centralt placerad och med all tänkbar service runt hörnet. Med sin fantastiska charm och otroliga sociala ytor är det här hemmet en dröm som kan bli din verklighet. Missa inte chansen att få bo i denna underbara villa på Norrlandsgatan 24 i Bräcke.


Boarea/biarea
175/45 kvm
Driftkostnad
48 950 kr/år
Tomtarea
1 264 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2024-07-29

Mäklarhuset Östersund

Denna villa på Norrlandsgatan såldes av oss 2024-07-29. Se alla våra försäljningar i Bräcke samt även på Norrlandsgatan.

Boka värdering

Mustafa Cengiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.