Till salu

Snipvägen 9

Utgångspris

3 995 000 kr

Sparad

Utgångspris

3 995 000 kr



Västervik

Snipvägen 9


Till salu
Utgångspris
3 995 000 kr

Västervik

Välplanerad stor familjevilla i barnvänligt område!

Varmt välkommen till denna rymliga 2-plansvilla på Snipervägen 9.
Detta hus är verkligen en dröm för den som vill ha ett stort, ljust och välplanerat boende. Huset är beläget på en stor tomt i barnvänliga Gertrudsvik. Huset ligger på en fridfull gata, nära naturen och med bekvämt avstånd till vackra promenadleder och naturligtvis Gamlebyviken. Villan som byggdes 2021, ger dig möjlighet att flytta in i ett modernt hem med alla bekvämligheter som hör till ett nyare hus. Här erbjuds generösa sociala ytor med fyra sovrum, två helkaklade badrum, ett allrum med utgång till den mysiga balkongen samt ett stort vardagsrum. På entréplanet är det en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum, matsal och kök som ger en känsla av rymd och luftighet. Från vardagsrummet når du altanen med många soltimmar. Här finns gott om plats för större sällskap med mysiga grillmiddagar. Dessutom finns det ett garage med carport vilket är praktiskt för den stora familjen. Huset är utrustat med vattenburen golvvärme. Med en bostadsyta på 215 kvadratmeter och en tomtarea på 1193 kvadratmeter finns det gott om utrymme för både avkoppling och lek. Här finns även bra möjligheter till att bygga en pol på den stora tomten.


I detta område har du nära till allt du kan behöva, inklusive skolor och förskolor. En vacker cykelväg sträcker sig längs vattnet hela vägen in till centrum, och på vägen kan du stanna till vid den lokala restaurangen för en bit mat eller en glass. Vid Gamlebyviken finns möjlighet att hyra båtplats, och området bjuder även på en familjevänlig badplats med mjuk sandstrand för soliga dagar.

Välkommen att kontakta mäklaren Patrik Lidholm för mer information om visningar!


Utgångspris
3 995 000 kr
Boarea/biarea
215/40 kvm
Driftkostnad
35 954 kr/år
Tomtarea
1 193 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Kontakta Patrik för mer information kring Snipvägen 9.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg




Rumsbeskrivning

01
HALL (Entréplan)

Välkomna in i en stor och rymlig hall som ger ett inbjudande första intryck. Golvet pryds av stilfulla klinkerplattor som är både praktiska och eleganta, perfekt för att hantera vardagens slit. Väggarna är målade i en vit ton som skapar en ljus och luftig atmosfär.


02
BADRUM (Entréplan)

Badrummet är helkaklat och har en modern, stilren design. Väggarna är klädda med vita kakelplattor som skapar en ljus och fräsch känsla, medan det grå klinkergolvet ger en elegant kontrast och tidlös look. Duschutrymmet har väggar i klarglas för en öppen och luftig atmosfär. Badrummet är utrustat med wc, en praktisk kommod med gott om förvaring samt ett spegelskåp som erbjuder både förvaring och belysning, vilket ger en smart och funktionell helhetslösning


03
KÖK (Entréplan)

Köket har en öppen planlösning som smidigt integreras med vardagsrummet, vilket skapar en social och rymlig känsla. Ett stort fönster släpper in rikligt med dagsljus och ger en ljus atmosfär till både köket och matplatsen. Köket är utrustat med en modern spishäll, ugn, diskmaskin och en kombinerad kyl och frys, vilket ger allt du behöver för både vardagsmatlagning och större tillställningar. Förvaringsmöjligheterna är väl tilltagna med gott om skåp och lådor som gör det enkelt att hålla ordning och reda.


04
VARDAGSRUM (Entréplan)

Vardagsrummet har en rymlig och luftig känsla, tack vare den öppna planlösningen mot köket och de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns en naturlig övergång till utomhusmiljön med en utgång till baksidan, där en altan och en grönskande trädgård väntar. Detta gör rummet till en perfekt plats för både avkoppling och umgänge, där inomhus- och utomhusliv smälter samman på ett harmoniskt sätt.


05
SOVRUM (Entréplan)

Det stora sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och ger en lugn och rogivande atmosfär. Fönstret vetter mot tomtens grönskande baksida, vilket skapar en harmonisk utsikt och släpper in naturligt ljus. De vitmålade väggarna ger en ljus och fräsch känsla, medan parkettgolvet tillför en varm och elegant touch.


06
TVÄTTSTUGA/GROVENTRÈ (Entréplan)

Tvättstugan är praktiskt utformad och utrustad med en tvättpelare som inkluderar både tvättmaskin och torktumlare för smidig hantering av tvätten. Golvet är belagt med grå klinker, vilket ger en tålig och lättskött yta, medan de vitmålade väggarna skapar en fräsch och ljus atmosfär. Här finns också en vask och en bänkskiva som ger gott om arbetsyta för sortering och vikning. En extra bekvämlighet är utgången mot tomten, vilket gör det enkelt att vädra eller hänga tvätten utomhus under soliga dagar.


07
ALLRUM/VARDAGSRUM (Ovanvåning)

Det rymliga allrummet erbjuder gott om plats och är perfekt för att skapa en tv-hörna eller en mysig spelhörna för barnen. Med sin generösa storlek kan rummet enkelt anpassas efter familjens behov. Från allrummet har du direkt utgång till en charmig balkong som vetter mot husets framsida – en idealisk plats för avkoppling och lite frisk luft. Balkongen ger rummet ett extra ljusinsläpp och en härlig förbindelse med utomhusmiljön.


08
SOVRUM (Ovanvåning)

Det rymliga sovrummet erbjuder en lugn och inbjudande atmosfär, perfekt för vila och avkoppling. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng, och de stora fönstren släpper in generöst med naturligt ljus som skapar en ljus och trivsam känsla. Parkettgolvet ger rummet en varm och elegant touch, medan de vitmålade väggarna förstärker den luftiga och harmoniska känslan.


09
SOVRUM (Ovanvåning)

Det här sovrummet är både rymligt och rogivande, designat för att ge en avslappnad och harmonisk miljö. Rummet har gott om utrymme för en stor dubbelsäng, och de stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Det vackra parkettgolvet bidrar med värme och elegans, medan de vitmålade väggarna ger en stilren och fräsch känsla, vilket gör rummet till en perfekt plats för återhämtning och lugn.


10
SOVRUM (Ovanvåning)

Sovrummet är generöst tilltaget. Med gott om utrymme för en stor dubbelsäng. De stora fönstren fyller rummet med naturligt ljus, vilket bidrar till en ljus och behaglig miljö. Det eleganta parkettgolvet skapar en varm och ombonad känsla, medan de vitmålade väggarna förstärker rymden och ger en modern, stilren inramning.


11
BADRUM (Ovanvåning)

Detta badrum är både stilrent och funktionellt, helkaklat med vitt och grått kakel på väggarna som skapar en modern och elegant kontrast. Golvet är belagt med grå klinker, vilket ger en enhetlig och sofistikerad känsla. Här finns både dusch och ett badkar för maximal komfort, samt en wc och en praktisk komod med förvaringsutrymme. Spegelskåpet ovanför kommoden erbjuder smart förvaring och belysning. En handdukstork ger extra lyx och värme efter duschen. Rummet får ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, vilket bidrar till en ljus och luftig atmosfär.


12
KLÄDKAMMARE (Ovanvåning)

Den rymliga klädkammaren erbjuder gott om plats för förvaring och organisering av kläder och tillbehör. Ett fönster släpper in naturligt ljus, vilket inte bara gör utrymmet ljusare utan också skapar en behaglig och luftig känsla. Här finns möjlighet att skapa en ordnad och praktisk lösning för alla dina förvaringsbehov.


13
BALKONG (Ovanvåning)

Den rymliga balkongen erbjuder gott om plats för utemöbler, perfekt för att skapa en avkopplande oas för måltider eller en skön viloplats. Här kan du njuta av många soltimmar. Balkongen blir en naturlig förlängning av bostaden, perfekt för sociala tillställningar eller lugna stunder med en bok och en kopp kaffe.


14
GARAGE

Garaget har gott om plats för en bil och är en praktisk lösning för både parkering och förvaring. Bakom garaget finns ett separat förråd, med egen ingång från sidan, som ger extra förvaringsutrymme för exempelvis verktyg, cyklar eller trädgårdsredskap.


15
ALTAN

Den träbelagda altanen är en inbjudande och rymlig plats som rymmer både bekväma soffgrupper och en grill, vilket gör den perfekt för sociala sammankomster eller avkopplande kvällar utomhus. Med sin placering mot tomtens grönskande baksida erbjuder altanen en rofylld atmosfär, omgiven av naturen. Här kan du njuta av lugna stunder i solen eller bjuda in till härliga grillkvällar med familj och vänner.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

215 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)

Biarea

40 kvm

Tomtarea

1 193 kvm

Rum

6 (4-6 sovrum)

Fastighetsbeteckning

VÄSTERVIK KASTSPÖET 3


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

Friliggande 2-Plans Villa

Byggnadsår

2021

Standardpoäng

33

Grund

Betongplatta på mark med underliggande isolering

Stomme

Trä

Fasad

Träfasad

Takbeklädnad

Sadeltak med betongpannor

Fönster

Isolerglasfönster

Ventilation

Mekanisk frånluft via frånluftvärmepump

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Vattenburen värme - Frånluftsvärmepump


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

36 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

70 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2022-12-05


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber finns indraget


05
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Garage finns på tomten


06
Tomt/Servitut
Tomtarea

1193 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Planbestämmelser

Gertrudsviks sjöstad del 1, Detaljplan (Beslutsdatum: 2008-10-09, Registreringsdatum: 2008-11-14, Senast ändrad: 2017-05-12), Sydöstra delen av gertrudsviks sjöstad(c309), Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2014-04-28, Registreringsdatum: 2014-06-04, Senast ändrad: 2017-05-12), Ii för sydöstra delen av gertrudsvik sjöstad(309), Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2017-04-10, Registreringsdatum: 2017-05-12)


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

5 130 000 kr (Fastställt avseende år 2024)

Byggnadsvärde

4 400 000 kr

Markvärde

730 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

2021

Uppvärmning

12 000 kr/år

Försäkring

5 900 kr/år

Vatten och avlopp

2 827 kr/år

Renhållning

3 227 kr/år

Elkostnad

7 000 kr/år

Årlig elförbrukning

15495 kWh/år

Hushållsström

5 000 kr/år

Sammanlagd driftskostnad

35 954 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

8 318 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 44 272 kr/år)

Antal personer i hushållet

1

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 1 pantbrev om totalt 2 648 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
5 130 000 kr (Fastställt avseende år 2024)
Byggnadsvärde
4 400 000 kr
Markvärde
730 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
2021
Uppvärmning
12 000 kr/år
Försäkring
5 900 kr/år
Vatten och avlopp
2 827 kr/år
Renhållning
3 227 kr/år
Elkostnad
7 000 kr/år
Årlig elförbrukning
15495 kWh/år
Hushållsström
5 000 kr/år
Sammanlagd driftskostnad
35 954 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
8 318 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 44 272 kr/år)
Antal personer i hushållet
1
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 1 pantbrev om totalt 2 648 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

Gertrudsvik Restaurang & Café

448 m


Nätet Centralkök (Korallen restaurang)

1,24 km


A&M Sushi Bar Västervik

1,31 km


Linnea & Basilika Västervik

1,31 km


Max Burgers

1,49 km


Sjöstadens Friskola

614 m


Förskolan Gertrud

669 m


Galaxen förskola och naturförskola

701 m


TM Utbildning AB

838 m


Skogshagahallen Västervik

1,52 km


Coop

2,29 km


Lidl

2,71 km


Hemköp Västervik

3,75 km


Tjustskolan station

3,96 km


Västervik station

4,24 km


Verkebäck station

7,46 km


Verkebäck Station

7,46 km


Valstad (Gunnebo) station

8,21 km


Forellvägen

254 m


Södra Gertrudsvik

313 m


Kapellet

335 m


Gertrudsvik

554 m


Texasgatan

617 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Sjö
    794 m
    3 min
    3 min
    14 min
  • Hav
    487 m
    2 min
    2 min
    9 min
  • Tågstation
    Tjustskolan station
    3,96 km
    -
    -
  • Hållplats
    Forellvägen
    254 m
    -
    -
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Patrik!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Kom igång och spara dina favoritbostäder
Kom igång och spara dina favoritbostäder

För att spara dina favoriter behöver du ett konto hos oss på Mäklarhuset. Fyll i dina uppgifter nedan för att skapa ett konto och få tillgång till "Mina sidor"

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Bostaden har nu sparats under favoriter på mina sidor. Gå till "Min sida" för att hantera dina favoriter.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.