Södra Dylta 537

Södra Dylta 537

Slutpris

3 450 000 kr


Södra Dylta— Dyltabruk— Örebro

Södra Dylta 537


Slutpris
3 450 000 kr

Södra Dylta— Dyltabruk— Örebro

Välkommen till ditt drömhem i Södra Dylta!

En kort bilresa norr om Örebro ligger denna idylliska pärla, omgiven av naturskön landsbygd och ett fåtal grannar. Här får du en unik kombination av lugn och ro med stadens puls inom bekvämt avstånd. Detta charmiga hus på 240 m² har allt du kan önska dig och mer därtill. Under de senaste 14 åren har omfattande renoveringar utförts, vilket ger dig ett modernt och bekvämt boende. För dig som behöver utrymme för hemmaarbete så finns det verkligen rum och plats i huset för det.

Vid entré i huset så välkomnas du av en stor och öppen hall, direkt ges känslan av husets rymd. Entréplanet erbjuder generösa sällskapsytor med ett separat kök, matrum och vardagsrum som bjuder in till både vardagsmys och fest. I matrummet finns dessutom en bergslagskamin som sprider värme och skapar en skön atmosfär. Dessutom finns ett allrum, två sovrum, duschrum, separat wc och en praktisk tvättstuga. Två groventréer, en från tvättstugan och en från köket, ger smidig tillgång från båda sidor av huset.

På övre plan finns hall/allrum, tre sovrum och ett duschrum. Huset har totalt tre toaletter, vilket underlättar för den stora familjen och vid sociala tillställningar. Storleken på huset gör det möjligt att skapa gott om förvaring, och det finns två förråd/klädkammare. Huset erbjuder verkligen utrymme för barnfamiljen, med både funktionalitet och bekvämlighet.

Den stora tomten på 5.115 m² erbjuder en fantastisk trädgård med gräsmattor, fruktträd som äpplen, plommon, päron och bigarråer, samt vinbärsbuskar och rabarber. En välskött köksträdgård med viltstängsel ger dig möjlighet att odla egna grönsaker. Här finns även ett rymligt växthus på 25 m² med el och jordfelsbrytare, förrådsbyggnad, pumphus och vedbod.

Sedan 2010 har huset genomgått många stora renoveringar, bland annat - fasad, krypgrund, FTX-ventilation, nytt avloppssystem, kök, duschrum, tvättstuga och separat wc samt installation av fiber bredband för snabb och stabil internetanslutning.

I närheten hittar du den välkända Smultrongården med sitt charmiga café och inredningsbutik. Området erbjuder också bekväma bussförbindelser, inklusive skolbussar för barnfamiljer.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea
240 kvm
Driftkostnad
51 516 kr/år
Tomtarea
5 115 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2024-08-19

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Södra Dylta såldes av oss 2024-08-19. Se alla våra försäljningar i Dyltabruk samt även på Södra Dylta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.