Engelbrektsgatan 76

Engelbrektsgatan 76

Slutpris

1 650 000 kr


Centralt / Öster— Örebro

Engelbrektsgatan 76


Slutpris
1 650 000 kr

Centralt / Öster— Örebro

Fantastisk utsikt över Örebro på våning 9 av 10!

Välkommen till Engelbrektsgatan och denna centrala tvåa på 59 m², belägen på våning 9 av 10 med en imponerande utsikt över Örebros stadssiluett. Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende, då lägenheten är i behov av renovering och därmed ger dig chansen att sätta din personliga prägel på varje detalj.

Brf Vallen är en välskött förening med stabil ekonomi och låg skuldsättning, vilket innebär låga månadsavgifter för de boende. Föreningen har genomfört omfattande renoveringar, bland annat installation av nya 3-glas fönster, säkerhetsdörrar och bytt stammar, samtliga rör och radiatorer i värmesystemet har bytts ut. Dessutom har föreningen ett gemensamt elavtal, vilket ger en förmånligare elkostnad för medlemmarna.

Här bor du med bekvämt gångavstånd till citykärnan, idrottsanläggningar, gym, restauranger och butiker. Örebro Universitet ligger endast ca 2,5 km bort, och till Universitetssjukhuset är det bara ca 2 km med mycket bra cykelvägar.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea
59 kvm
Avgift
2 901 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
9 av 10 (Hiss finns)
Såld
2024-08-26

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2024-08-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Engelbrektsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.