Hertig Karls allé 75 C

Hertig Karls allé 75 C

Slutpris

1 110 000 kr


Väster— Örebro

Hertig Karls allé 75 C


Slutpris
1 110 000 kr

Väster— Örebro

Balkong mot innergården i västerläge. Mycket stabil förening med god ekonomi!

Då och då kommer en bostad ut till försäljning som har alla förutsättningar för att du ska kunna skapa din egen drömbostad! Den aktuella bostaden har ägts av samma ägare i hela 74 år och nu är tiden inne att med varm hand lämna över till nästa generation. Lägenheten ligger en halvtrappa upp och hit finns det faktiskt en hiss. Övriga våningsplan har inte hiss. Läcker detalj med ett burspråk med djup fönsterbänk i sten i vardagsrummet. I hallen och vardagsrummet ligger dessutom ett mycket fint parkettgolv i original. En populär förändring av planlösningen är att öppna upp kök och matrum för att skapa ett stort luftigt kök med gott om ljusinsläpp. Lite kuriosa... om du letar riktigt noga kan du till och med hitta ägarens hemliga och egentillverkade lönnfack!

Föreningen Flädern är en mycket stabil HSB-förening med engagerad styrelse och mycket god ekonomi. Bankskulden ligger endast på 2 800 kr/kvm och föreningen äger marken. Föreningen höjer väldigt sällan månadsavgifterna. Under åren har man bland annat utfört helrenovering med stamrenovering, bytt till säkerhetsdörrar och även byggt ut balkongerna så att de har blivit större. Balkongen ligger inåt, mot innergården och villaområdet. Det är västerläge med gott om soltimmar på eftermiddag och kväll. För bara några år sedan startade föreningen upp ett gemensamt avtal för hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna då de endast betalar för sin egen förbrukning, ej fasta kostnader. Det är med andra ord en mycket fin och stabil förening att köpa en bostad att renovera och trivas riktigt bra i!

I Örebro är det aldrig långt att ta sig någonstans och från det här bostadshuset tar det endast 10 min med cykel till city. Det är nära till flera olika mataffärer, restauranger, caféer, blomaffär, resecentrum och flera fina parker. Härifrån är det dessutom enkelt att med bil ta sig ut på E18/E20. Idag är det nära till busshållplats och alldeles i närområdet kommer de nya superbussarna, etapp 1, att gå.

Välkommen på visning!


Boarea
55.5 kvm
Avgift
3 266 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-12-09

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Hertig Karls allé såldes av oss 2021-12-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hertig Karls allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.