Manillagatan 2

Manillagatan 2

Slutpris

6 050 000 kr


Centralt— Örebro

Manillagatan 2


Slutpris
6 050 000 kr

Centralt— Örebro

Gavelläge med utsikt över Svartån! Öppen balkong och loggia i västerläge.

Välkommen till en välskött och hemtrevlig lägenhet med gavelläge och vacker utsikt över Svartån. När du kommer in dras du direkt till de stora fönsterpartierna och den franska balkongen med dubbeldörrar som vetter mot ån. Ljuvligt ljusinsläpp och samtidigt en sval bostad då fönstren ligger mot väster, norr och öster. Fantastiskt läge mitt i city, ett stenkast från Stadsparken med mycket fina promenadstråk och omgivningar. Bekvämt boende med gångavstånd till restauranger, uteliv, shopping, Universitetssjukhuset och mataffärer.

Här får du en öppen balkong, i västerläge, perfekt för soliga och sena sommarkvällar. I anslutning till vardagsrummet finns dessutom en loggia, som är ett slags inglasat uterum. Att kunna sitta här under årets alla årstider, oavsett väder och vind, ger garanterat hög mysfaktor. Köket är perfekt placerat intill vardagsrummet och sovrummen ligger i varsin ände av lägenheten. Ett bonusrum är genomgångsrummet mellan vardagsrummet och ett av sovrummen. Här kan du möblera med bäddsoffa för övernattande gäster, använda som tv-hörna, kontor eller kanske som ett litet bibliotek. Ett badrum med wc och en separat wc. Gott om förvaring med garderober och klädkammare. Till bostaden hör ett källarförråd.

Föreningens ekonomi är stabil, med positivt resultat och god likviditet. Engagerad styrelse som kontinuerligt jobbar med planer för underhåll och ekonomi. Belåningen ligger på ca 6 700 kr/kvm. Byggår 2004. Fina gemensamhetsutrymmen, så som tvättstuga, övernattningsrum, bastu och cykelförråd. Det finns även en innergård med trädgårdsmöbler. I källaren finns garage med 56 platser till föreningens 63 lägenheter, separat kö. Några av platserna har laddbox till elbil.


Boarea
99.5 kvm
Avgift
5 583 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-09-08

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Manillagatan såldes av oss 2024-09-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Manillagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.