Mosåsvägen 40

Mosåsvägen 40

Slutpris

2 375 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Mosåsvägen 40


Slutpris
2 375 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Mycket fin och välskött fyra i oerhört stabil förening. Naturskönt och lugnt område!

Fräsch, ljus och väl omhändertagen fyra med generösa ytor. Kök, tvättstuga och badrum är renoverade 2019-2020. Gott om rum för familjen, eller för dig som värdesätter gästrum, kontor, avskilt tv-rum osv. Om du har tänkt att du helst skulle vilja bo i skogen, men inser att du inte vill lämna bekvämligheterna i city så är det här det perfekta läget för dig. Vyn från fönstren i vardagsrummet kan närmast likna en tavla med svensk tallskog som motiv. Området är oerhört naturskönt med höga tallar, fågelkvitter och grönytor mellan husen. Alldeles intill ligger Sanatorieskogen med motionsspår. Ett perfekt skogsområde för dig som vill ut och röra på dig eller för hundägaren.

Det är inte en slump att föreningen heter brf Solfjädern. Bostadshusen i föreningen vecklar ut sig som en vacker solfjäder och hela området upplevs av många som harmoniskt. Föreningen är oerhört välskött, äger marken och är nästintill obelånad med endast ca 1 000 kr/kvm i lån. Föreningen har stora fina ytor och gott om parkeringsmöjligheter, varm- och kallgarage, parkeringsplats med eller utan motorvärmare, husvagnsparkering och många besöksparkeringar. Det finns totalt 238 bilplatser till föreningens 204 lägenheter. Här finns även många fina gemensamma utrymmen, så som cykelförråd, samlings-/festlokal, bibliotek och flera tvättstugor.

Området är tryggt, familjärt och närheten till mataffär (ICA Parken), förskolor, skola, pizzeria, busshållsplats, kyrka, vårdcentral, apotek mm är oslagbart. Söderut är det dessutom endast 4 km till Marieberg köpcentrum med bl a IKEA, Willys, Coop Forum, Bauhaus mm. Norrut är det 4 km till city, med bra bussförbindelse, cykelvägar och smidig bilväg med nära till påfart/avfart på E20.


Boarea
102.5 kvm
Avgift
5 385 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-09-13

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Mosåsvägen såldes av oss 2024-09-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mosåsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.