Södra Promenaden 78 A

Södra Promenaden 78 A

Slutpris

1 250 000 kr


Söder— Norrköping

Södra Promenaden 78 A


Slutpris
1 250 000 kr

Söder— Norrköping

Charmig lägenhet med dubbla balkonger på Söder!

Varmt välkomna till denna unika och charmiga lägenhet på Södra Promenaden 78A!

Här finner du en välplanerad 1 rum och kök högst upp i huset med dubbla balkonger i två väderstreck. Möts av en kvadratsmart bostad med vackra detaljer såsom trägolv, fina innerdörrar och vackra snickerier från 1930-talet då huset uppfördes.

Allrummet ger plats åt både en soffgrupp och en säng och leder dig ut till bostadens ena balkong i västerläge som vetter mot grönområden. Denna balkong ger dig sol på eftermiddagen och kvällen. Bostadens kök, med ljusa skåpsluckor och gott om förvaring i dess skåp, ger också plats för ett normalstort köksbord. Här leds du också vidare ut till bostadens andra balkong som ligger i österläge mot innergården och ger dig sol på morgon och förmiddag. Badrummet är helkaklat i neutrala färger. Det finns också gott om förvaring i bostadens klädkammare.

HSB Brf Björkdungen är en välskött förening med god ekonomi och som genomgått många stora renoveringar genom åren. Här får medlemmarna ta del av en stor och grönskande innergård, gemensamhetslokal som kan hyras för kalas eller fest, grillplats, cykelförråd, med mera.

I avgiften ingår värme, vatten, hushållsel samt TV-kanalpaket Lagom, bredband 50-100/100 Mbit/s och bredbandstelefoni via Telia!

Välkommen hem!


Boarea
39 kvm
Avgift
3 004 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-08-22

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Södra Promenaden såldes av oss 2024-08-22. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Södra Promenaden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.