Amatörvägen 50

Amatörvägen 50

Slutpris

8 150 000 kr


Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Amatörvägen 50


Slutpris
8 150 000 kr

Tallkrogen— Enskede— Stockholm

Detta härliga ord: INFLYTTNINGSKLART! En familjedröm i "Tallis" med 4 sovrum & underbar trädgård!

Nu är det dags att följa visningskartan till "Tallis" i Enskede i Södra Stockholm - här kan vi nu visa upp en charmig, snygg, välplanerad - men framförallt inflyttningsklar villadröm!

Perfekt planerad kåk: fyra rymliga sovrum, tre badrum och helt splitterny bastuavdelning med dubbeldusch. Kök, matplats och vardagsrum går vackert ihop men ändå med tydliga gränser. Utgången till det stora trädäcket går från vardagsrummet - precis som det ska vara. Utomhus är det lika vackert som inomhus. Figursågat trädäck runt det stora härliga äppelträdet. Många små och stora platser att samlas vid. Bubbelbad för den som vill kliva ner i värmen samt eldskål för den som vill värma sig vid lågorna. De allra flesta ytskikten och renoveringarna är gjorda 2018-2022 - d v s nyligen. Fjärrvärme. En till två parkeringsplatser på tomten beroende på bilstorlek. Tomträtt. Laddbox för elbil. Huset säljs med vår stämpel "Skyddat köp" och har således genomgått flera besiktningar och är skyddat mot dolda fel i 10 år.

Amatörvägen 50 ligger mer eller mindre perfekt till: närheten till t-banan och det lilla centrumet i Tallkrogen åt ena hållet. Åt andra hållet ligger Gubbängen med flera trevliga inslag. Förskolor och skolor finns åt båda hållen likaså. Ingen direkt störande trafik och på lilla vägen utanför går man lugnt med barnvagn eller barnens cyklar. I Olympiaområdet som kvarteren kallas finns en av södra Stockholms större "villaparker"; Olympiaparken. Till Enskede och Globen är det gång- eller cykelavstånd. Likaså till många sportaktiviteter på Gubbängens sportfält eller Enskede IP och så förstås Enskedes egna "Superaffär": ICA Bea. T-banan till Södermalm tar ca 10 minuter och till centralen kvarten.

Här är det bara att flytta in - är det inte så det ska vara? Välkommen på visning i trevliga Tallkrogen!


Boarea/biarea
82/87 kvm
Driftkostnad
61 425 kr/år
Tomtarea
468 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-14

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Amatörvägen såldes av oss 2022-10-14. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Amatörvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.