Gruvvägen 15

Gruvvägen 15

Slutpris

2 150 000 kr


Herräng— Norrtälje

Gruvvägen 15


Slutpris
2 150 000 kr

Herräng— Norrtälje

Unik chans!

Välkommen till denna charmiga tegelvilla, perfekt belägen i en lummig och naturskön omgivning med närhet till havet och marina. Med sin karakteristiska exteriör bjuder det en in till en miljö av kultur och historia från det gamla brukssamhället.


Unikt tillfälle att förvärva 1 av 5 hus i området med samma vackra exteriör och som sällan är till salu! Perfekt chans att skapa ert drömboende, huset går att nyttja året om.

Huset är fördelat på 1,5 plan. Entréplanet erbjuder en välkomnade hall med trappa upp till det övre planet. Vidare så möts du av ett luftigt vardagsrum som går att dela upp i två sovrum. Charmigt och lantligt kök med matplats. På det övre planet finner ni husets helkaklade badrum med vattentoalett, duschhörna och tvättmaskin. Allrum som idag nyttjas som sovrum. Gediget sovrum med plats för dubbelsäng och kattvindar med förvaringsmöjlighet.

Tomt om 1 058m² med välskött trädgård, plats för både odling och avkoppling. Tomten har en lummig omgivning av syrenhäck och träd vilket erbjuder en privat och rogivande miljö, perfekt för barnfamiljer och djurägare. Trädgårdsdröm med eget växthus som ger möjlighet att förlänga odlingssäsongen samt ta en rogivande fikastund.

Gedigen gäststuga om 24m² med stort allrum med plats för bäddar, pentry och matplats. Badrum med vattentoalett och dusch.

Kommunalt vatten och avlopp indraget till huvudbyggnaden och gästhuset, fiber indraget till huvudbyggnaden.

Området omfattas av riksintresse för kulturmiljövård enligt miljöbalken kapitel 3 (RAÄ). Detta innebär att byggnader i området måste bevara samma stil, material och färg.

Kommunikation finns via buss, från fastigheten till närmaste bussållsplats är det ca 5 minuters promenad. Resa till Hallstaviks busstation tar 15-20 minuter. Därifrån går det bussar till Norrtälje, Uppsala och Stockholm.

Herräng ligger beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fint strövstråk med välordnade spring/gång-spår, cykelvägar och skogar som bjuder in till både avkoppling och äventyr. Här kan du plocka svamp och bär eller bara njuta av den tysta naturen. En mycket speciell plats är slagghögen ovanför marinan. Där bjuds en storslagen vy över Singöfjärden, Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.

Till Hallstavik är det ca 1 mil. Samhället erbjuder bl.a. omtyckt utomhusbad och badhus, bra utbud på närservice som t.ex. vårdcentral, restauranger, butiker, bibliotek samt systembolag.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns rikt föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
34 010 kr/år
Tomtarea
1 058 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-09-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Gruvvägen såldes av oss 2024-09-01. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Gruvvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.