Björknäsvägen 31

Björknäsvägen 31

Slutpris

925 000 kr


Björknäs - Herräng— Herräng— Norrtälje

Björknäsvägen 31


Slutpris
925 000 kr

Björknäs - Herräng— Herräng— Norrtälje

Ta chansen och förvärva ett kompromisslöst sommarboende med närhet till bad.

Varmt välkomna till en välskött sommardröm med stor potential!

Med promenadavstånd ned till områdes välskötta badstrand (1 av 3) samt båthamn så kan man lätt trivas i Björknäs-Herräng .

Ta chansen och förvärva ett kompromisslöst sommarboende med ett lättskött hus och tomt. Eller skapa ert sommarställe efter era egna drömmar med närhet till havet med möjlighet till båtplats!

Huvudhus om 18m² fördelat på ett plan med två luftiga rum, rummen går att disponera som allrum varav ett har ett praktiskt pentry. Stor och trevlig altan som sträcker sig runt halva huvudhuset, insynsskyddat läge mot skogen med sol från morgon till kväll. Gästhus om ca 10m² med trevlig altan i anslutning med flertalet soltimmar. Garage vid uppfarten med god förvarings möjlighet.

Björknäs-Herräng är ett välskött och naturskönt tomtområde med närhet till havet!

Vacker trädgårdstomt om 2 277m² med fin grönska runt om som ramar in fastigheten och skapar en idyllisk känsla. en del gräsytor för sport, lek och odling. Närliggande badplats finns vid Näsviken, här är du ute i skärgården i första roddtaget och får uppleva en förtrollande vacker skärgårdsmiljö. Finna klippbad runt om området.
Vatten -Samfällt-vatten året om.
Avlopp - Enkelt avlopp. Dass
Detaljplanerat område med byggrätter om 80 + 40m² - bra med möjlighet att bygga om/till efter önskemål. Björknäs-Herräng är ett välskött och naturskönt tomtområde med närhet till havet!

Kommunikation finns via buss, från fastigheten till närmaste bussållsplats är det ca 15 minuters promenad. Resa till Hallstaviks busstation tar 15-20 minuter. Därifrån går det bussar till Norrtälje, Uppsala och Stockholm.

Herräng ligger beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fint strövstråk med välordnade spring/gång-spår, cykelvägar och skogar som bjuder in till både avkoppling och äventyr. Här kan du plocka svamp och bär eller bara njuta av den tysta naturen. En mycket speciell plats är slagghögen ovanför marinan. Där bjuds en storslagen vy över Singöfjärden, Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP.

Till Hallstavik är det ca 1 mil. Samhället erbjuder bl.a. omtyckt utomhusbad och badhus, bra utbud på närservice som t.ex. vårdcentral, restauranger, butiker, bibliotek samt systembolag.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns rikt föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!


Boarea
18 kvm
Tomtarea
2 277 kvm
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2024-09-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björknäsvägen såldes av oss 2024-09-14. Se alla våra försäljningar i Herräng samt även på Björknäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.