Rådmansövägen 32
Rådmansövägen 32
Michelle Cardonius Friberg, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna gård?

Välkommen att kontakta mig!

Michelle Cardonius Friberg

Ansvarig mäklare

Till salu

Rådmansövägen 32

Utgångspris

7 950 000 kr


Utgångspris

7 950 000 kr



Rådmansö - Nenninge— Norrtälje

Rådmansövägen 32


Till salu
Utgångspris
7 950 000 kr

Rådmansö - Nenninge— Norrtälje

Fantastisk sekelskiftesfastighet i Roslagsidyll - Nenningegård med lada, pool & båtplats - anno 1883

Nenninge Gård – En tidlös dröm från 1883

Välkommen till Nenninge Gård, historisk friköpt fastighet som sträcker sig över 6492 kvm i ett strålande rakt söderläge. En fantastisk sekelskiftesfastighet som tidigare varit gästgiveri och hingststation, som idag erbjuder en enastående kombination av historisk charm och moderna lyxiga bekvämligheter. Pricken över i:et är det populära och moderna välskötta stallet med hela 11 boxar. Här finns sadelkammare, ridbana och sommarbete på vackra hagar omkring fastigheten. Möjlighet till stallplats finns för den som önskar. Det är en slående vy med hagarna runtomkring tomten.

Huvudbyggnaden är ett mästerverk från 1800-talet, totalrenoverad till dagens fina toppskick med de allra finaste detaljerna. Det exklusiva platsbyggda Tibroköket med marmorskiva, vedspis, sittbänk, dubbla ugnar och kylskåp samt skafferi är en dröm för varje matälskare. Detaljer som handslaget Stockholms tegelgolv, synliga träbjälkar, höga socklar, pärlspont, kakelugn och handgjorda nytillverkade spröjsade fönster ger en äkta känsla av sekelskifte och historisk charm. Vardagsrummet är inrett med en öppen spis och vacker takmålning, medan matsalen erbjuder en utsikt över den charmiga äppellunden och ridbanan. Det platsbyggda biblioteket med utsikt över den grönskande trädgården är en rofylld oas för läsning och reflektion. Med fyra väl tilltagna sovrum och ett lyxigt badrum som har fristående badkar, sekelskiftesklinkergolv, takdusch och wc, erbjuder denna gård både komfort och elegans.

Från köket når du den skyddade och soliga innergården med en uppvärmd pool – perfekt för avkoppling och underhållning året runt. Ladan på ca 150 kvm plus loft fördelas på en relaxdel om ca 60 kvm. Här finns en rejäl vedeldad bastu och dusch, samt en lounge del och ett loft på ca 50 kvm som bjuder in till många möjligheter för hobby, förvaring eller tillställningar. Vidare på tomten finns en rymlig verkstad om ca 90 kvm med gjutet golv och högt i tak som är perfekt för alla maskiner och verktyg.

Nenninge gård ligger högt med magnifik solig trädgårdstomt som är en fröjd för ögat. Äppellunden och de ståtliga lövträden med kastanj, ek, lönn och lind – skapar en lummig och inbjudande atmosfär. Gårdsplanen pryds av flaggstång och eleganta grindstolpar i granit, som ger ett stilfullt intryck.

För den som uppskattar havet och skärgården är det bara en kort promenad till badbryggan som ligger i Åkeröfjärden - en attraktiv skyddad havsvik, Kolbotten cirka en kilometer bort. Ett inskrivet servitut finns för en båtplats, vilket ger enkel tillgång till skärgården cirka 600 meter bort, Hattsundet - Kråkviken. Nenninge Gård är en plats där historia möter nutid, med alla bekvämligheter för både avkoppling och aktivt liv. Missa inte chansen att äga denna unika fastighet och njuta av dess tidlösa charm och moderna lyx.

I grannbyn Södersvik ligger det omtyckta bageriet, Rådmansö bageri. Åretrunt öppen matbutik finns både i Vreta och på Gräddö. På Gräddö finns även pizzeria, bensinstation, båtmack, marina och ångbåtsbrygga för passbåtar ut till sjökrogarna som Lidö - Värdshus och Fejan. Nenninge ligger endast 15 minuter från Norrtälje med bil och bara en timme från Stockholm. I Norrtälje finns pendelbussar som går frekvent under rusningstid. SL-buss går hela vägen och 631 trafikerar närområdet, busshållplats finns 400 meter bort. Förskola finns i Södersvik och grundskola åk 0-6 på Rådmansö.

Föranmälan till visning krävs - Varmt välkommen på visning till en älskad plats


Utgångspris
7 950 000 kr
Boarea/biarea
283/150 kvm
Driftkostnad
5 380 kr/år
Tomtarea
6 492.6 kvm
Totalareal
6 492 kvm
Rum
9 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
DEL AV NORRTÄLJE NÄNNINGE 5:8 (Gårdsbyggnad med tomtareal om ca, 6500 kvm)
Objekttyp
Fritid


Aktuella visningar


Söndag 29 september 10:30 — 11:15

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Ekonomiska tjänster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Fakta

01
Beskrivning
Boarea

283 kvm

Biarea

150 kvm

Tomtarea

6 492.6000 kvm

Totalareal

6 492 kvm

Rum

9 (5 sovrum)

Fastighetsbeteckning

DEL AV NORRTÄLJE NÄNNINGE 5:8 (Gårdsbyggnad med tomtareal om ca. 6500 kvm)

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

1883

Kommentar, byggnad

Förbättringar samt utbyggnad
2013-2015: Huset renoverades och rivning skedde ända ner till timmerstommen samt grunden grävdes ur. Ny isolerad betongplatta med golvvärme gjordes i hela undervåningen.
Huset byggdes ut med matsal, bibliotek kök samt hall – dessa delar fick nytt bandfalsad svart plåttak. Övriga tak var i gott skick – betongtegelpannor. Huset fick ny isolering både in och utvändigt samt helt ny fasad. Alla fönster och dörrar byttes och tillverkades av finsnickare. Öppna spisen murades om och skorstenen tätades. Alla innerväggar isolerades fick OSB samt gips och nya tapeter/färg. Alla badrum kaklades och ny badrumsinredning installerades. All el samt all VVS byttes till nytt, då byttes även uppvärmningen från flispanna till vattenburen luft/vatten värmepump.
I samband med detta försågs huset med ny kulvert.
2019 byggdes poolen 8x4 meter och den omgivande terrassen samt inredningen av Relaxen och bastun.
Fiber drogs in under samma period.


03
Objekttyp/areal
Objekttyp

Fritid

Beskrivning för alla arealer

Tomten
En praktfull och södervänd avstyckad tomt om 6492 kvm med ståtliga lövträd som kastanj, ek, lönn och lind. Vacker syrén häck, hallonland, fruktträdgård och stora öppna ytor för utomhusaktiviteter och redskap. Nenninge gård med historia från 1883. En uppskattad och omtyckt plats som många besökt under gårdens glansdagar.


04
Ekonomibyggnad - Ladan
Taxeringsvärde byggnad

120 000 kr

Area

150 kvm

Beskrivning

Ladan består av två delar om totalt ca 150 kvm plus loft ca 50 kvm. Den första med relax och förvaring om 60 kvm och den andra består av verkstad ca 90 kvm.

I relaxen finns en stor social yta med plats för lounge möbler. Längst in ligger den nybyggda och rejäla vedeldade bastun med dusch. Ovan relaxen finns ett stort loft, perfekt till för förvaring. Här kan du även ställa upp de två dubbeldörrarna. Gjutet golv i bastu samt dusch med avlopp. El indraget.

Ordentlig verkstad med gjuten platta, el indraget, vapenskåp, el-handske, uppsatt belysning, högt i tak för att köra in maskiner som tex traktor och poolens anläggning samt uppvärmning via luft-luft värmepump. Verkstaden har isolerade väggar samt tak. Verkstaden har egen el-central.


05
Småhusbyggnad lantbruk - Huvudhuset anno 1883
Typ av byggnad

Tvåplanshus

Byggnadsår

1883

Värdeår

1941

Taxeringsvärde byggnad

4 254 000 kr

Standardpoäng

49

Rum

9 rum, varav 5 sovrum

Boarea

283 kvm

Biarea

150 kvm

Boareauppgift enligt

Säljaren

Beskrivning, rum

Entréplan

Hall
En storslagen entré med grusad gårdsplan, flaggstång , ett vackert kastanjeträd och grindstolpar i granit.
I hallen möts du av ett imponerande handslaget Stockholmstegel som skänker en känsla av både tradition och elegans. De vackra dubbeldörrarna öppnar upp till en inbjudande och luftig känsla och det öppna taket ända upp till nocken ger rummet en fantastisk rymd och ljus. Den robusta timmerväggen tillför en naturlig värme och skapar en harmonisk kontrast mot tegelgolvets struktur. Det är en plats som utstrålar både stil och hemtrevnad, perfekt för att välkomna gäster eller som en personlig oas där du kan njuta av lugn och ro.
I hallen finns det utrymme för hallmöbler och ytterkläder. Förvaring finns under trapp och en vacker gästtoalett finns i hallen. I den inre hallen som når samtliga rum finns spotlights i tak, den vackra timmervägen, murstocken och pärlsponten.

Kök
Det eleganta platsbyggda köket från Tibrokök är designat för att kombinera tidlös stil med modern komfort, och erbjuder en rad funktioner som gör matlagning och socialt umgänge till en ren njutning.
Den vackra marmorskivan fungerar som en stilfull och praktisk arbetsyta, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en lyxig känsla. Den charmiga vedspisen från Viking är en klassisk detalj som tillför både värme och en nostalgisk atmosfär, medan den extra stora spisen från exklusiva ILVE på 90 cm och dubbla ugnarna samt dubbla, kyl och frysskåpen ger extra kapacitet och bekvämlighet för att hantera både vardagliga behov och festliga tillfällen.
Biselado kaklet ger en elegant och sofistikerad bakgrund till köket, medan trägolvet skänker en varm och inbjudande känsla. Den vitputsade väggen reflekterar ljuset på ett mjukt och behagligt sätt, vilket gör rummet både ljust och luftigt.
För extra förvaring har du ett rymligt skafferi, och det fullt maskinellt utrustade köket gör matlagningen både effektiv och njutbar. Den inbyggda sittbänken är perfekt för avslappnade måltider. Den mysiga matplatshörnan rymmer 5-6 personer med vacker sommaräng tapet från Boråstapeter. De glasade och spröjsade dubbeldörrarna ger fint ljus och en smidig utgång till poolen och den skyddade uteplatsen på innergården. För de stora sammankomsterna ryms alla gäster i matsalen eller ute på den soliga altanen.

Matsal
I anslutning till köket ligger den pampiga matsalen som är perfekt för stora sammankomster med plats för mellan 12 och 24 personer att samlas och njuta av god mat och sällskap. De sex stora spröjsade fönsterpartierna ger en fantastisk utsikt över den pittoreska äppellunden, grönskande landskapet och den charmiga ridbanan – en vy som verkligen förstärker den naturliga skönheten omkring dig. Med direkt utgång till den stora altanen kan du enkelt förlänga middagarna utomhus, och njuta av solens strålar och den friska luften. Matsalen ger känslan av ett värdshus, då huset tidigare var ett gästgiveri och Hingststation åren mellan 1937-1972. Pärlspont i tak samt trägolv.

Bibliotek
Det platsbyggda biblioteket är en mästerlig design med fönster i två väderstreck som bjuder på ett flöde av naturligt ljus och en vacker utsikt över omgivningarna.
I biblioteket finner du en välkomnande läshörna, perfekt för att förlora sig i en bok eller njuta av en stunds stillhet. Det är en plats där du kan låta fantasin flöda och tankarna vandra. Vacker tapet från Sandberg och herrgårdsgrön målade bokhyllor. Det platsbyggda biblioteket är mer än bara ett rum; det är en fristad för intellektuell njutning och kreativt tänkande. Här förenas eleganta detaljer med praktisk funktionalitet för att skapa en unik och inspirerande miljö som förhöjer varje läsupplevelse.

Vardagsrum
Här möts du av en öppen och social yta som inbjuder till både avkopplande stunder och med plats till livliga sammankomster.
Det första som fångar ögat är de vackra takmålningarna som pryder rummet och ger en touch av klassisk skönhet och konstnärlig finess. Den öppna spisen är en ståtlig detalj med årtalet 1883 ingjutet och som erbjuder både värme och atmosfär, och skapar en inbjudande plats att samlas kring under kalla kvällar.
Trägolvet ger en naturlig värme och elegans, medan den vackra träpanelen i taket bidrar till en känsla av kontinuitet och tradition. Rummet flödar av ljus tack vare de stora fönstren och öppningarna mellan rummen som erbjuder en fantastisk grönskande utsikt – en fridfull bakgrund som förstärker rummets lugna och harmoniska atmosfär.
Detta vardagsrum är mer än bara ett utrymme; det är en plats där stil och funktion förenas för att skapa en miljö som är både estetiskt tilltalande och praktiskt anpassad för familjens och vänners samvaro. Här kan du njuta av både intimt umgänge och större tillställningar i en miljö som verkligen känns som hemma.

Tv-rum
Rummet är klätt i ett vackert trägolv som ger en naturlig elegans och skön känsla under fötterna. En imponerande takmålning pryder rummet och tillför en konstnärlig touch. Murstocken är en charmig detalj och bidrar till rummets värme och påminner om en tid av kvalitetsbygge och hantverk. Här kan du samla familj och vänner för mysiga filmkvällar eller bara njuta av lugna stunder i en ombonad miljö.

Sovrum
Ett ljust och inbjudande sovrum alternativt gästrum med plats för enkel säng sängbord och skrivbord. En vit vacker kakelugn pryder rummet, fint solljus med fönster i två väderstreck, ljus tapet och trägolv. Intill rummet ligger gästtoaletten och hallen.

Gästtoalett
Elegant gästtoalett med wc, klätt med en vacker mörkgrön bröstpanel och tapet från exklusiva Lewis & wood. Fin platsbyggd kommod med tvättställ och ljust klinkergolv.

Tvättstuga
Välutrustad och praktisk tvättstuga för att effektiv hantering av hushållssysslor. Tvättstugan har en praktisk grovingång via innergården och poolen som gör det enkelt att komma in duscha och med tvätt utan att störa de andra delarna av hemmet. Det integrerade grovkökets design ger en extra arbetsyta och förvaring, perfekt för att organisera tvättmedel och andra hushållsartiklar.
Rummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. En kaklad dusch med takdusch och en stor Nibe varmvattenberedare på ca 300 liter.

Grovingång
Rymlig och praktisk grovingång med klinkergolv, utrymme för ytterkläder i garderober och platsbyggd sittbänk. En trapp ned till källaren där husets teknikrum ligger samt matförråd.

Övreplan

Allrum
Rymligt och mångsidigt allrum som idag fungerar som ett elegant kontor men erbjuder oändliga möjligheter för olika användningsområden. Rummet är stort och luftigt, vilket ger en känsla av öppenhet och rymd. Med fönster i tre väderstreck och många stora fönster badar rummet i naturligt ljus och erbjuder en underbar utsikt över grönskande omgivningar. Rummet är perfekt för en arbetsplats. Men det är också ett utmärkt hobbyrum eller ateljé för den kreative, där du kan utforska dina passioner och intressen i en ljus och trivsamt miljö. Här kan du driva upp dina växter, måla dina tavlor, skriva ner dina idéer, planera familjens äventyr och arbeta hemifrån. Vitmålad pärlspont och trägolv. Här finns också en oinredd kattvind/kallförråd.

Badrum
Stilfullt helkaklat badrum med tidlöst sekelskiftes klinkergolv och golvvärme, elegant fristående badkar och wc. Takduschen ger en härlig duschupplevelse, med en regndusch som skapar en spa-liknande känsla. Dubbla handfat med en stilren kommod erbjuder både funktion och stil, vilket gör det enkelt för två att använda badrummet samtidigt och ger gott om förvaringsutrymme för alla badrumsartiklar. Spotlights i tak, två fina fönster i två väderstreck ger badrummet fint naturligt ljust.

Sovrum
Master bedroom, ett stort luftigt sovrum som är utformat till en privata oas. Dubbeldörrarna öppnar upp till en inbjudande plats med generös yta, idealisk för en stor och bekväm dubbelsäng. Från rummet har du en fantastisk utsikt över en pittoresk äppellund och en charmig ridbana.
En vacker murstock ger rummet en unik karaktär och en extra värme. Master bedroom har direkt anslutning till ett rymligt walk-in-closet, där du kan hålla din garderob organiserad och lättillgänglig. Badrummet är också i nära anslutning, vilket gör det enkelt och bekvämt att snabbt ta sig till morgonrutiner eller ett avkopplande kvällsbad. För ytterligare förvaring finns kattvinden, vilket ger extra utrymme för att hålla rummet ordnat och fritt från onödigt bråte. Den fina tapeten ger en elegant och sofistikerad touch som kompletterar rummets stil och skapar en behaglig atmosfär. Vacker skjutdörr in till walk-in-closset. Heltäckningsmatta i sovrum samt walk-in-closset.

Sovrum
Ett mindre sovrum idag som rymmer en enkelsäng och ett sängbord. Ljus vacker mönstrade tapet ger rummet karaktär och stil. I rummet finns också en oinredd kattvind som ger möjlighet att utöka sovrummet eller använda som förvaringsutrymme. Taket är klätt med pärlspont samt trägolv.

Sovrum
Ett mindre sovrum idag som rymmer en enkelsäng och ett sängbord. Ljus tapet, pärlspont i tak samt trägolv.

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Skorstenstyp: Murad skorsten, skorsten av plåt (Vedspis samt öppna spisen fungerar. Kakelugn i sovrum används ej. Vedeldad bastu fungerar.)
Fasad: Träfasad
Takbeklädnad: Falsat bandplåt samt betongpannor
Utv plåtarbeten: Plåt
Fönster: 2-glasfönster med spröjs

Kommentar, byggnader

Ladan består av ca 150 kvm bottenplatta (60 kvm relax + 90 kvm verkstad) samt 50 kvm loft över relax.
Servitut finns på båtplats i Kråkviken - Hattsundet.
Vattenprov finns. Tjänligt med anmärkning. Har idag vattenfilter och avhärdare.
Pumphus finns på tomten med teknikrum för borrade brunnen.
Handgjorda tvåglasfönster med spröjs. Gjort av kärnfuru virke.
All el i huvudhuset är ny.
Gjuten botten platta i huvudhuset.
För den som önskar en stallplats på populära och moderna Nenninge gård finns idag 11 hästboxar, sadelkammare, ridbana och sommarbete.

Renovering/Omarbetning

2015

Vatten och avlopp

Vatten: Enskilt vatten, borrad brunn
Avlopp: Enskilt avlopp, 3-kammar brunn

Uppvärmning och el

Uppvärmning: El - vattenburen värme. Gjuten platta på mark med vattenburen golvvärme samt vattenburna radiatorer på övreplan.

Energideklaration

Status: Energideklaration behövs ej

Ventilation

Ventilation: Självdrag

TV/Internet

Fiber

Uteplats

Uteplatsen är en inbjudande och vacker inramad gjuten innergård som erbjuder en fantastisk utomhusmiljö. Här finner du en uppvärmd pool som är perfekt för avkoppling och svalka under varma dagar. Poolen är 4 meter bred samt 8 meter lång med 1,5 meter djup. Omgivningen är smakfullt inredd med en relaxavdelning, där en rustik bar, rejäl vedeldad bastu och dusch finns.
Innergården ligger i rakt söderläge, vilket ger sol hela dagen. Från uteplatsen har du en fin utsikt över den omgivande grönskan och ridbanan.
Platsen är väl skyddad och erbjuder en privat och avskild atmosfär. Det finns även en grillplats för matlagning utomhus samt en lounge-del för avkoppling och socialt umgänge. På innergården växer praktfull vildvin, klätterhortensia, en vinranka, klätterros och kaprifol. Denna uteplats är en perfekt plats för både avkoppling och underhållning i en harmonisk och skyddad miljö.

Altanen ligger även den i rakt söderläge med fin utsikt över trädgårdens fruktträd. Här dukas det upp med långbord för midsommarfirande och födelsedagar.

Parkering

Grusad infart med inskrivet servitut på väg upp till fastigheten med vacker grusad gårdsplan med plats för fyra bilar.


06
Gemensamhetsanläggningar

Norrtälje nänninge ga:2


07
Tomt/Servitut
Tomtarea

6492,60009765625 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Rättigheter last

Avtalsservitut: elledning mm - se beskrivning, Avtalsservitut: kraftledning - se beskrivning, Avtalsservitut: väg - se beskrivning, Officialservitut: väg, Officialservitut: rätt att anlägga, underhålla o förnya ett 5 meter brett område d för utfarttill den befintliga vägen a, se aktbilaga ka - väg, Officialservitut: rätt att använda den befintliga vägen a för utfart till allmän väg - väg, Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya en väg på ett 5 meter brett område där även utrymme för eventuella behövliga diken ska rymmas, se karta, aktbilaga ka1, för ungefärlig sträckning. - väg, Officialservitut: Rätt att utnyttja området för vattenförsörjning - Vattentäkt, Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya ett 5 meter brett område för utfart till den befintliga vägen, se aktbilaga ka1. - Väg, Officialservitut: avlopp, Officialservitut: Rätt att använda ett 6 meter brett område för utfart. - Väg, Avtalsservitut: Utsikt, Brygga, Badplats, Båtplats, Väg - se beskrivning, Officialservitut: Rätt att använda, underhålla och förnya befintliga vägen från tomtgräns till allmän väg. - Väg, Officialservitut: utrymme, Officialservitut: Rätt att anlägga väg samt använda väg för att nå allmän väg samt vändplan - Väg, Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya ett 5 meter brett område för utfart till den befintliga vägen, se aktbilaga ka1. - Väg, Officialservitut: rätt att anlägga, underhålla och förnya vägen litt b fram till byvägen - väg, Avtalsservitut: Väg - se beskrivning, Avtalsservitut: kraftledning - se beskrivning, Avtalsservitut: Utsikt, Brygga - se beskrivning, Officialservitut: väg, Avtalsservitut: Utsikt, Brygga - se beskrivning, Avtalsservitut: Utsikt, Brygga - se beskrivning, Officialservitut: utrymme, röjningsrätt - utrymme, röjningsrätt, Ledningsrätt: starkström, Officialservitut: rätt att använda ett 4 meter brett område för utfart från fastighetsgränseni norr fram till gemensamhetsanläggningen ga:1 (väg). rättigheten blir rättsligt lokaliserad där vägen byggs. - väg, Officialservitut: Rätt att anlägga, underhålla och förnya ett 5 meter brett område för utfart till den befintliga vägen, se aktbilaga ka2. - Väg, Avtalsservitut: Elanläggning - se beskrivning, Officialservitut: rätt att för utfart använda befintliga vägen c, se karta aktbilaga ka. - väg, Officialservitut: Rätt att ta vatten ur brunnen a för ett hushålls behov samt rätt att behålla, underhålla och förnya vattenledningen b. - Vattentäkt, Officialservitut: väg, Avtalsservitut: väg mm - se beskrivning, Avtalsservitut: gångväg, brygga - se beskrivning, Officialservitut: rätt att använda ett 4 meter brett område för utfart från fastighetsgränseni norr fram till gemensamhetsanläggningen ga:1 (väg). rättigheten blir lokaliserad där vägen byggs. - väg, Officialservitut: rätt att anlägga, underhålla och förnya ett 5 meter brett område c för utfart till den befintliga vägen a, se aktbilaga ka - väg, Officialservitut: rätt att som parkering och vändplan använda området b, se karta aktbilaga ka. - parkering, Officialservitut: rätt att anlägga underhålla och förnya ett 5 meter brett område b för utfart till den befintliga vägen a, se aktbilaga ka. - väg, Avtalsservitut: Utsikt, Brygga - se beskrivning, Avtalsservitut: gångväg, båtplats och röjning - se beskrivning

Samfällighet

Norrtälje frötuna-byle fs:2

Samfällighet

Norrtälje torstenboda fs:2

Samfällighet

Norrtälje frötuna-byle s:1

Samfällighet

Norrtälje håtö fs:5

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut väg

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut väg mm

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut elledning mm

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut gångväg, båtplats och röjning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut gångväg, brygga

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut kraftledning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut kraftledning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Utsikt, Brygga, Badplats, Båtplats, Väg

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Elanläggning

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Utsikt, Brygga

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Utsikt, Brygga

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Utsikt, Brygga

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Utsikt, Brygga

Avtalsrättigheter

Avtalsservitut Väg

Avtalsrättigheter

Avtalsnyttjanderätt område

Samfällighet

Norrtälje torstenboda s:1

Samfällighet

Norrtälje håtö fs:3

Samfällighet

Norrtälje stubboda s:4

Samfällighet

Norrtälje håtö s:4

Samfällighet

Norrtälje nänninge s:7

Samfällighet

Norrtälje nänninge s:2

Samfällighet

Norrtälje nänninge s:3

Samfällighet

Norrtälje nänninge fs:6

Samfällighet

Norrtälje nänninge s:1

Samfällighet

Norrtälje nänninge s:8

Samfällighet

Norrtälje nänninge s:4

Samfällighet

Norrtälje nänninge s:5


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

4 374 000 kr (Ej fastställt avseende år 2023)

Byggnadsvärde

4 374 000 kr

Typkod

120 Lantbruksenhet bebyggd

Vatten och avlopp

2 800 kr/år

Renhållning

1 580 kr/år

Sotning

1 000 kr/år

Årlig elförbrukning

25000 kWh/år

Sammanlagd driftskostnad

5 380 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 14 905 kr/år)

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 2 pantbrev om totalt 5 969 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
4 374 000 kr (Ej fastställt avseende år 2023)
Byggnadsvärde
4 374 000 kr
Typkod
120 Lantbruksenhet bebyggd
Vatten och avlopp
2 800 kr/år
Renhållning
1 580 kr/år
Sotning
1 000 kr/år
Årlig elförbrukning
25000 kWh/år
Sammanlagd driftskostnad
5 380 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 14 905 kr/år)
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 2 pantbrev om totalt 5 969 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Området
Använd kartan
X

Platser

Samstorps gård

5,73 km


Vreta Pizzeria& Grill

6,63 km


Holy Subs

6,68 km


Gräddös pärla bar & restaurang

7,2 km


Furusunds hamnkrog

7,7 km


Rådmansö förskola

2,38 km


Rådmansö skola

3,56 km


Viktoriagården Förskola Ab

7,55 km


Frötuna förskola

8,18 km


Frötuna skola

8,26 km


Tempo Vreta Handel

6,65 km


Tempo

9,3 km


Lidl

12,59 km


Stora Coop Norrteljeporten

13,17 km


Arholma Handel

17,47 km


Nänninge-Brevik

424 m


Kolbotten

638 m


Nänninge vägskäl

1,05 km


Ekskogen station

39,65 km


Frösunda station

43,16 km


Tunagård station

44,64 km


Österskär station

45,08 km


Åkers Runö station

45,52 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    236 m
    0 min
    0 min
    0 min
  • Hav
    708 m
    0 min
    0 min
    0 min
  • Hållplats
    Nänninge
    424 m
    0 min
    0 min
    0 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Michelle!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.