Gustafsvägen 14b

Gustafsvägen 14b

Slutpris

1 800 000 kr


Råsunda - Vasalund— Solna

Gustafsvägen 14b


Slutpris
1 800 000 kr

Råsunda - Vasalund— Solna

Välkommen in till denna fantastiska vindsvåning!

- Högst upp i huset.
- Attraktiv adress.
- Tillhörande förråd vägg i vägg med lägenheten.
- Ingen insyn.
- Närhet till kommunikation, restauranger och shopping.
- Stenkast från Mall of Scandinavia .
- Närhet till natur.
- Bra och trygg förening.

Varmt välkomna till denna charmiga 1:a! När du kliver in upplever du en känsla av hemtrevnad och lugn, med en smart och rymlig planlösning som ger dig möjligheten att skapa din alldeles egna oas av avkoppling och trivsel.
Här erbjuds man ett kök som, trots sin mindre storlek, är smart planerat med gott om förvaring. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att underlätta din vardag. Vidare till vardagsrummet/sällskapsytan med magiskt ljusinsläpp där det finns rum för valfritt möblemang. Badrummet pryds av kakel och klinkers, god förvaringsmöjlighet även här.

Bostaden tillhör Brf Flustret 19 vilket är en stabil förening. Föreningen äger marken och har genomfört flera renoveringsprojekt genom åren. Styrelsen är aktiv och fastigheten är i mycket gott skick. Den låga månadsavgiften, 1151 kr, inkluderar tvättstuga och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen. Som medlem har man tillgång till barnvagnsutrymme och cykelförråd. Man får även nyttja den gemensamma gården med sittplatser och möjligheter att grilla. På Gustafsvägen 10 finns en föreningslokal som kan bokas av alla medlemmar för 200 kr. Då får du tillgång till en lokal med trinettkök, kylskåp, bord, stolar och en soffa. Dessutom har föreningen 2 hyresrätter som betraktas som en dold tillgång. Parkeringsmöjligheterna finns, föreningen har 9 parkeringsplatser.

Här bor du mitt bland idylliska promenadstråk kantade av sekelskiftesbyggnader, mysiga caféer, butiker och restauranger. Här har du utmärkta kommunikationer. Med pendeln från Solna station tar du dig till Odelplan på 10 minuter inklusive gångväg. Du kan också välja buss 515 som stannar nästintill bostaden. Tvärbanan går också från Solna Station. Tunnelbanestationerna Näckrosen och Solna Centrum ligger bara några minuter bort, vilket gör resandet enkelt.

Solna Centrum erbjuder över 120 butiker samt tillgång till tunnelbana, tvärbana och bussar. Pendeltågen vid Solna Station ligger inom bekvämt promenadavstånd. För ytterligare shopping och nöjen finns Westfield Mall of Scandinavia nära till hands, liksom vackra naturområden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken.

Den kommande gröna tunnelbanelinjen, tidigare känd som gula linjen, kommer att ha en station i närheten. Detta förbättrar inte bara kommunikationerna utan förväntas också öka fastighetsvärdena i området. Solna har dessutom Sveriges näst lägsta skatt, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt att bo här.

Upptäck ett boende som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet och utmärkta kommunikationsmöjligheter!

Varmt välkommen in, till ditt nya hem!


Boarea
20 kvm
Avgift
1 151 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-31

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gustafsvägen såldes av oss 2024-07-31. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Gustafsvägen.

Boka värdering

Amanda Fernqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.