Anders Reimers Väg 11

Anders Reimers Väg 11

Slutpris

5 000 000 kr


Södermalm— Stockholm

Anders Reimers Väg 11


Slutpris
5 000 000 kr

Södermalm— Stockholm

Vackert renoverat hörnläge - sjöglimt - drömadress på Reimersholme - stabil förening!

Vackert renoverat hörnläge - sjöglimt - drömadress på Reimersholme - stabil förening!

Varmt välkomna till härliga Reimersholme, en oas mitt i stan. Här bor ni med Pålsundet och Långholmskanalen som granne, badbryggor och promenadstråk utanför dörren samt pulserande Hornstull centrum inom några minuters promenad.

I port nummer 11 här på Anders Reimers väg, hittar ni denna otroligt charmiga lägenheten. Här bor ni med ett fantastiskt hörnläge som bjuder på ett stort ljusinsläpp i alla rum och ett vackert flöde av ljus som når varje hörn av bostaden. Den grönskande utomhusmiljön bjuds in genom de många fönstren och skapar en harmoni tillsammans med inomhusmiljön. Här har man tänkt på alla de detaljer som bidrar till balansen mellan det luftiga och ljusa, men även ett ombonat hem.

Med en fastighet byggd på 40-talet, finns det här även en fin kombination mellan det nya och det tidstypiska. Många attribut speglar byggåret på ett naturligt sätt med generös takhöjd, vackra fönster och trägolv som löper genom bostaden. De renoverade inslaget hittar ni löpande genom hela bostaden, men framför allt i det vackra köket, industriglasdörrarna som avskiljer sovrummet, samt den sobra färgsättningen som knyter samman alla rum på ett fint sätt.

Bostaden har inte bara vackra detaljer och ett fint ljusflöde utan är dessutom otroligt väldisponerad. Här välkomnas många tillfällen för umgänge tack vare det rymliga köket där ni enkelt lagar helgens pizza och dukar upp middagen vid bordet för vänner och familj. Vill ni sedan förflytta er till vardagsrummet har ni här plats för större soffgrupp vilket är perfekt. För att inte glömma, här bor ni på en fantastiskt adress med vattenstråk, bryggor, grönområden och mycket mer precis utanför porten. Så varför inte ta med middagens ut för picknick och bad, perfekt för sena sommarkvällar. För det där lilla extra kan ni även hyra bastun som ligger i samma hus, och bastubada när middagen är klar!

Det här är ett boende där ni får ett fantastiskt hem och läge i ett, kan det bli bättre?
Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan!

Här på Anders Reimers väg tillhör ni som boende en fin förening med alla tillgångar såsom bastu i samma hus intill vattnet, gym i samma hus, hobbyrum med arbetsbänkar och lite verktyg, föreningslokal i ett annex till Malmgårdshuset, övernattningslägenheter, roddbåt vid brygga (med motor att använda till), ateljé samt tvättstugor. Sedan finns det även en box i återvinningsrummet som är ägd av företaget Ihopa, där man kan boka och låna allt ifrån sällskapsspel, verktyg, steamer, högtalare, fritös, glassmaskin etc, helt utan kostnad. Dessutom är Brf Pålsundet en äkta, solid HSB-förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken och har extraintäkter på över 2,6 miljoner kr per år. Lån/kvm bostadsrättsyta låg 2023 på 3.727 kr. Föreningen består av 439 lägenheter fördelade på sex fastigheter på Reimersholmsgatan och Anders Reimers väg. Fastigheterna omger Anders Reimers malmgård och vetter mot Långholmskanalen. Husen byggdes och parken anlades av HSB i början av 1940-talet.


Boarea
52 kvm
Avgift
3 762 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-08-21

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Anders Reimers Väg såldes av oss 2024-08-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Anders Reimers Väg.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.