Badstrandsvägen 4 D

Badstrandsvägen 4 D

Slutpris

9 300 000 kr


Kungsholmen/Stora Essingen— Stockholm

Badstrandsvägen 4 D


Slutpris
9 300 000 kr

Kungsholmen/Stora Essingen— Stockholm

Etagelägenhet med gavelläge, stor balkong och glittrande sjöglimtar från flera rum.

Underbar etagelägenhet med gavelläge, stor balkong och glittrande sjöglimtar från flera rum.

- Villakänsla
- Sjöutsikt
- Inglasad balkong
- Utmärkta kommunikationer nedanför gatan

Här bor du insynsfritt med fönster i tre väderstreck och en hisnande utsikt över både stad och vatten i ett fridfullt område med villakänsla. Balkongen, med sina skjutbara glasdörrar, bjuder på morgon- och förmiddagssol samt en fantastisk utsikt mot Fredhäll och stadens silhuett. Lägenheten är belägen högt, vilket ger en frihetskänsla och total avskildhet, med en smart och effektiv planlösning som maximerar varje kvadratmeter.

På första våningen möts du av ett rymligt vardagsrum som övergår i en matsalsdel med öppen planlösning mot köket. Från köksfönstrena kan ni kika ut mot föreningens innergård och dess fina planteringar. Här finns också ett stort och harmoniskt sovrum ned garderobsvägg och utsikt över en fin villa trädgård. Badrummet är med wc, badkar, fönster, tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall och praktiskt förrådsutrymme under trappan som leder upp till vindsplanet. På vindsvåningen hittar ni två bekväma sovrum och ett stilrent badrum med wc, dusch och fönster. Ett stort förråd som tillhör lägenheten finns i en separat förrådslänga på gården.

Brf Essinge Sjöglimt består av fyra stadsvillor inbäddade i grönskande omgivningar med en gemensam trädgård och lekplats. Föreningen erbjuder åtta parkeringsplatser med kösystem, och boendeparkering i området. Utmärkta kommunikationer finns med buss och tvärbana bara några minuters promenad bort. Att bo på Stora Essingen ger dig unika fördelar – här får du en skärgårdskänsla mitt i stan med klippor, badplatser och en småbåtshamn, samtidigt som du har city inom cykel- eller gångavstånd. Goda kommunikationer med busslinje 1 och nattbuss 91 som tar dig till och från centrala Kungsholmen/Fridhemsplan, samt Tvärbanan som smidigt tar dig runt stan till Bromma, Globen och Hammarby Sjöstad. Under sommarhalvåret kan du även ta pendelbåten nedanför kullen in till stan. Läget på ön är både centralt och bekvämt, med hållplats och tvärbana på kort gångavstånd och badmöjligheter precis nedanför huset. På ön finns en hel del matställen, caféer samt mataffär och allmän service.

Varmt välkommen att framföra ert intresse – här kan ert drömboende bli verklighet!


Boarea
97.5 kvm
Avgift
6 351 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-25

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Badstrandsvägen såldes av oss 2024-06-25. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Badstrandsvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Claudia Uziel

Assisterande mäklare
Talar även engelska, danska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.