Marieviksgatan 41

Marieviksgatan 41

Slutpris

5 900 000 kr


stockholm— Solna

Marieviksgatan 41


Slutpris
5 900 000 kr

stockholm— Solna

Varmt välkomna in till denna fantastiska lägenhet högst upp i huset!

Välkomna till denna fantastiska 3-rummare högst upp i den populära Liljeholmskajen, där ett underbart ljusinsläpp flödar genom hela lägenheten. När ni kliver in möts ni av en rymlig hall med stora skjutgarderober som erbjuder generöst med förvaring. Från hallen når ni det första sovrummet, som för närvarande används som ett mysigt tv-rum. Här finns också ett badrum utrustat med alla bekvämligheter man kan önska sig. Fortsätter vi in i bostaden, kommer vi till det luftiga vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och umgänge. Intill vardagsrummet ligger det andra sovrummet, som ger en lugn och avskild plats för vila. Vardagsrummet leder oss också vidare till kökets hjärta – det fantastiska köket, där det finns gott om utrymme att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når vi den stora, härliga balkongen, där ni kan njuta av utomhuslivet och få en skymt av vattnet. Balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och erbjuder en perfekt plats för avkoppling.

Denna bostadsrättsförening har en solid ekonomi och en mycket stark finansiell ställning, med en belåning på under 10 000 kr per kvadratmeter. Detta belopp anses vara lågt i förhållande till det framtida underhållsbehovet, vilket säkerställer en trygg och stabil framtid för föreningen. Här finns alla tänkbara bekvämligheter, inklusive ett garage med laddplatser som nås via hiss, tvättstuga, gästlägenhet, hobbyrum, cykel- och barnvagnsrum samt en stor, avskild innergård.

På mindre än fem minuters promenad når du Liljeholmstorgets galleria, som har ett brett utbud av shopping och service. Området erbjuder utmärkta kommunikationer, med både tunnelbana och tvärbana inom nära avstånd, samt hissförbindelse till Årstabron som tar dig till pendeltåget. Här bor du i en unik maritim miljö, omgiven av grönskande parker, strandpromenader, bad- och båtbryggor samt sjökrogar och andra bekvämligheter precis utanför dörren. En nyöppnad exklusiv rooftop-restaurang och padelbanor i bergrummet ger ytterligare en lyxig touch till boendet.

Varmt välkomna in till er nästa bostad!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 910 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-08-13

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Marieviksgatan såldes av oss 2024-08-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Marieviksgatan.

Boka värdering

Amanda Fernqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.