Björnkärrsvägen 50

Björnkärrsvägen 50

Slutpris

6 900 000 kr


Skarpäng— Täby

Björnkärrsvägen 50


Slutpris
6 900 000 kr

Skarpäng— Täby

Trivsamt radhus med stor tomt och låga dirftskostnader

+ Välrenoverat
+ Solceller för låg energiförbrukning
+ Laddbox för elbil
+ Nytt yttertak
+ Nyligen renoverade tvättstuga
+ Två renoverade badrum
+ Modernt kök
+ Stor tomt
+ Nära grönområden
+ Nära kommunikationer
+ Nära skolor och förskolor

Välkommen till härliga radhus med ett perfekt läge. Detta radhus erbjuder en unik kombination av rymlighet och närhet till naturen som kommer att få ditt hjärta att slå extra fort.

Med en stor uteplats som vetter mot ett lummigt grönt skogsparti blir detta hus en oas av lugn och ro. Här kan du njuta av den härliga södersolen, lata sommardagar och trivsamma grillkvällar med familj och vänner. Den generösa utomhusytan ger gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller bara för att koppla av och andas in den friska skogsluften.

Inne i huset möts du av en imponerande öppen planlösning som skapar en känsla av rymd och gemenskap. Här smälter köket, matplatsen och vardagsrummet samman i en harmonisk enhet, vilket gör det till det perfekta utrymmet för att umgås med familjen eller dina gäster. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus, samtidigt som de ger en fantastisk utsikt över den gröna omgivningen.

Med sina tre sovrum och allrum på samma plan, som enkelt går att göra till fyra, finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Detta hus erbjuder också två renoverade badrum, varav det på ovanvåningen har gjorts större, samt gott om förvaring via klädkammare. Den nyrenoverade tvättstugan är både praktisk och stilfull med smarta lösningar som gör din vardag enklare och mer effektiv.

Huset är utrustat med solceller, vilket gör det både miljövänligt och energisnålt. Här finns också en praktisk carport och två rymliga förråd, som erbjuder gott om förvaring för alla dina behov.

Beläget i det attraktiva området Skarpäng har du närhet till skolor, parker, shopping och bra kommunikationer. Du kan njuta av den fridfulla atmosfären och samtidigt ha enkel tillgång till allt du behöver för din vardag.


Boarea
131 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
301 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-09-05

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Björnkärrsvägen såldes av oss 2024-09-05. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Björnkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.