Gamla Norrtäljevägen 122 lgh 3-1301

Gamla Norrtäljevägen 122 lgh 3-1301


Roslags Näsby - RN3— Täby— Nyproduktion

Gamla Norrtäljevägen 122 lgh 3-1301



Tillhör projekt RN3 Växthuset
Roslags Näsby - RN3— Täby— Nyproduktion

RN3 Växthuset - Genomgående planlösningar, stora balkonger och ständig närvaro av grönska.

LÄS ALLT OM PROJEKTET OCH SE LEDIGA BOSTÄDER PÅ: www.rn3.se

Key Feature för denna lägenhet:
- 4 Rok
- Dubbla badrum, varav ett är ensuite
- Vackert premiumkök med bänkskiva i Terrazzosten
- Kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet
- Stor walk in closet
- Balkong 1 om ca 12 m² belägen i mot innergården, sol från tidig morgon till eftermiddag
- Balkong 2 om ca 9 m² belägen i mot innergården, sol från tidig morgon till eftermiddag
- Balkong 3 om ca 7 m² belägen med sol från eftermiddag till kväll
- Ljus ekplank på golvet i hela bostaden
- Svanemärkt vilket ger rabatt på bolånen
- Räntegaranti som skydd för ökade räntekostnader
- Trygghetspaket för flexibelt tillträde
- Solceller på taket

Stadsvillan fortsätter sitt vinnande koncept med lågt belånade föreningar, räntegarantier och arkitektriade inredningar med sitt nya projekt RN# Växthuset. Är du trött på att skotta uppfarten men vill samtidigt inte göra avkall på dina redan stora utrymmen? Då har du precis hittat rätt.

Välkommen till denna nyproducerade och exklusiva 4:a på 121 kvm, belägen i hjärtat av Roslags Näsby – ett hem där varje detalj genomsyras av stil och kvalitet och där arkitekten inte lämnat något åt slumpen. Här möts du av en påkostad inredning som sätter en ny standard för modernt boende. Bostaden erbjuder vackra plankgolv som sträcker sig genom hela hemmet, och väggarna är smakfullt målade i en sober "greige"-ton som skapar en harmonisk och elegant atmosfär.

Köket, som är hemmets naturliga samlingspunkt, pryds av en exklusiv bänkskiva i terrazzo sten, vilket både tillför en lyxig känsla och en slitstark arbetsyta för alla dina kulinariska äventyr. Det är härifrån du når två av bostadens tre rymliga balkonger, med en total balkongyta på hela 28 kvm. Oavsett tid på dygnet kan du alltid hitta en plats i solen – från morgon till eftermiddag eller från eftermiddag till sen kväll.

Utöver de generösa sällskapsytorna och ljusa sovrummen finns även en stor klädkammare som erbjuder gott om förvaring. Det stilfulla ensuite-badrummet i Mastersovrummet tillför en extra dimension av komfort och lyx.

Denna bostad kombinerar det bästa av två världar – ett lugnt, naturnära läge med bekväm närhet till city, bara 12 minuter bort. för dig som söker något alldeles extra.

BYGGET HAR PÅBÖRJATS - Stadsvillan förklarar

- Vi vill göra det enklare att köpa en ny lägenhet. Därför har vi med RN3 Växthuset, vårt tredje projekt i Roslags Näsby, börjat bygga innan försäljningen.

Det gör att du själv slipper ta risk och istället vet precis vad du får och när du kommer kunna stå redo med dina fyttlådor. Inga överraskningar eller tidsplaner som skjuts framåt. Det här kan vi göra för att vi och våra investerare tror väldigt mycket på Roslags Näsby som område och huset vi bygger. Om du vill veta mer om oss på Stadsvillan och vad vi har byggt och förvaltat sedan vår start 1992 kan du göra det här på vår hemsida.


Boarea
120 kvm
Avgift
6 538 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-08-27

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Gamla Norrtäljevägen såldes av oss 2024-08-27. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Gamla Norrtäljevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.