Hasseluddsvägen 17

Hasseluddsvägen 17

Slutpris

14 550 000 kr


Uthamra Strand— Vallentuna

Hasseluddsvägen 17


Slutpris
14 550 000 kr

Vallentuna - Uthamra Strand

Exklusiv familjevilla med vacker sjöutsikt, bästa solläge, pool och alla bekvämligheter.

ANMÄL INTRESSE PÅ KNAPPEN "ANMÄL INTRESSE". I DAGSLÄGET KAN VI INTE MEDDELA NÄR EN VISNING KAN BLI AKTUELL, MEN KOMMER ÅTERKOMMA TILL DIG PER MAIL ELLER TELEFON SÅ SNART VI KAN ERBJUDA DIG EN VISNING.

Välkommen till denna extraordinära fastighet med arkitektritad villa, en sagolik planlösning, ett underbart solläge och en makalös utsikt över den glittrande Vallentunasjön.

Här är ingenting lämnat åt slumpen – varje detalj är utformad med omsorg och tanke på din komfort och livsstil. Njut av ljuset och utsikten som ger dig en unik tavla med sjöutsikt varje dag.

Huset har en boarea om 225 m² och erbjuder fem rymliga sovrum med gott om plats för hela familjen. Hemmet erbjuder hållbar och energieffektiv komfort med solpaneler på taket, bergvärme och golvvärme på både nedre och övre plan samt i garaget, detta gör att huset uppnår "energiklass B" vilket berättigar er till sk. "görna bolån" med extra förmånlig ränta. På varje våning finns en separat tvättstuga, varav den ena är en praktisk grovtvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och förvaring, något som underlättar vardagslivet.

Entrévåningen utgör den sociala delen av hemmet, med ett stilrent kök i öppen planlösning mot både matplats och vardagsrum. Köket har byggts med två ledord. Det ska vara kul att laga mat här – och det ska vara ett nav med gott om plats för både matlagning och umgänge.

Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrummet tillsammans med den generösa takhöjden om ca 2,7 meter skapar en känsla av rymd och gemenskap, perfekt för middagar med både familjen och alla vänner. De härliga skjutdörrarna och fönsterpartierna med glas ner tillgolvet, suddar subtilt ut gränsen mellan ute och inne.

Från kök, matplats och vardagsrummet, genom de vackra helglasade dörrarna, välkomnas ni till en ombonad trädgård med en vacker pergola. Den vackra tomten, designad av en landskapsarkitekt är ett helt insynsskyddat paradis där ni kan njuta av avkopplande dopp i poolen eller utespaet, lek på gräsmattan eller sitta och njuta i solstolen. Läget i sydväst borgar för sol från morgon till kväll.

Ta ett bastubad efter vinterns skridskotur på sjön, eller sjunk ner i spabadet en fredagskväll, blicka upp mot stjärnhimlen och bara njut.

På övre plan finner du den privata sfären, med fyra sovrum, ett allrum, en andra tvättstuga och två stilrena badrum. Här får familjen sin egen plats att dra sig tillbaka till. Från mastersovrummet eller de intilliggande sovrummet kliver du ut på en stor balkong som erbjuder en magisk vy över Vallentunasjön och solnedgångarna. Mastersovrummet är inte bara en plats att sova på – det är en fristad med sin utsikt och utgång till stor balkong, eget badrum med infrabastu samt en walk-in-closet för maximal lyx. Denna perfekta reträtt ger dig gott om utrymme.

Huset har byggts med stor omsorg i varje detalj. Här finns det så mycket mer som du verkligen kommer uppskatta men som inte syns på bild eller går att förklara i text.

Detta är inte bara ett hus, det här är en livsstil. Ett hem som inte bara uppfyller dina behov utan överträffar dina förväntningar.

På Hasseluddsvägen 17 hittar du inte bara ett hem, du hittar ditt drömboende.


Boarea
225 kvm
Driftkostnad
36 009 kr/år
Tomtarea
1 235 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-10-17

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Hasseluddsvägen såldes av oss 2024-10-17. Se alla våra försäljningar i Vallentuna samt även på Hasseluddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.