Vällingevägen 6

Vällingevägen 6

Slutpris

2 700 000 kr


Skolsta— Grillby— Enköping

Vällingevägen 6


Slutpris
2 700 000 kr

Skolsta— Grillby— Enköping

Rymligt hus med växthus och lekstuga

I det populära området Skolsta finns detta välplanerade hus som erbjuder en bekväm och pendlarvänlig livsstil. Här finner du gott om utrymme för hela familjen, med separata platser för avskildhet och generösa ytor för gemenskap.

Huset är präglat av ljusa färg- och materialval, ljusa rum och en lummig tomt med en stor altan och inglasat uterum. Här kan ni njuta av trevliga grillkvällar, leka kubb och koppla av i trädgården.

På bottenvåningen finns en välkomnande hall, vardagsrum med stora fönster, renoverat kök, ett sovrum och ett badrum. På övervåningen finns två sovrum och en gäst-wc. I källaren finns praktiska utrymmen.

Trädgården är lättskött och erbjuder både sol och skugga, med buskar, träd och vackra perenner. Här kan ni njuta av sommaren i det inglasade uterummet som blir som en oas.

Området är perfekt för barnfamiljer med närhet till skolor, förskolor och natur. Med bil tar det endast 15 minuter till Enköping, 20 minuter till Bålsta och 45 minuter till Stockholm. Detta boende erbjuder en lyxig livsstil med allt du behöver för att trivas!


Boarea/biarea
90/70 kvm
Driftkostnad
46 982 kr/år
Tomtarea
914 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-09-17

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Vällingevägen såldes av oss 2024-09-17. Se alla våra försäljningar i Grillby samt även på Vällingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.