Fullerö Lilla Skärna 840

Fullerö Lilla Skärna 840

Slutpris

6 450 000 kr


Storvreta— Uppsala

Fullerö Lilla Skärna 840


Slutpris
6 450 000 kr

Storvreta— Uppsala

Unikt läge i charmig villa vid vattnet

På stor fastighet om drygt 6600 kvm ligger denna charmiga 1,5-plansvilla, med Fyrisån som närmaste granne. Denna villa är perfekt för dig som söker en god balans mellan det natursköna och moderna bekvämligheter. På fastigheten finns bland annat stora gräsytor, förrådsbyggnader, trädgårdsland och altandäck med pool. Nuvarande ägare har tidigare arrenderat mark i anslutning till fastigheten för hästhållning och på fastigheten står idag enklare uteboxar. Nere vid vattnet finns en brygga med vacker spång över ån. Längs med strandkanten finns en gräsyta som idag är uppväxt, men som en gång i tiden varit familjens egen strand.

Huset från 1979 rymmer sex rum varav fem sovrum, ett stort allrum med öppen spis, rymligt kök med plats för matgrupp, två badrum och tvättstuga. Från ovanvåningen nås en stor balkong som även funkar som tak åt altanen under, vilket skapar en mysig atmosfär för sena sommarkvällar eller om regnet skulle titta fram.

Läget är utmärkt. Att genast kunna ta sig ut på E4:an med bil, eller till Storvreta station på 15 minuters cykeltur, ger en otrolig frihet trots det avskilda läget. Fyrisån, naturen och vidsträckt ängsmark skapar en känsla som är svår att finna med detta korta avstånd från Uppsala och Storvreta. I Storvreta har du god service i form av b.la. matbutiker, restauranger och apotek. Önskas ytterligare utbud tar du dig enkelt till Gränbystadens köpcentrum. I Storvreta finns bl.a. Himmelvägens förskola och Lyckebo förskola. I Storvreta finns även flertalet skolor, så som Storvretaskolan (F-5), Pluggparadiset (F-5) Fridhemsskolan (F-6) och Ärentunaskolan (6-9).

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.


Boarea
240 kvm
Driftkostnad
42 459 kr/år
Tomtarea
6 631 kvm
Rum
6 rum
Såld
2024-07-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Fullerö Lilla Skärna såldes av oss 2024-07-07. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Fullerö Lilla Skärna.

Boka värdering
Adam Meyner, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Adam Meyner

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.