Stackmolnsvägen 87 B

Stackmolnsvägen 87 B

Slutpris

1 995 000 kr


Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Stackmolnsvägen 87 B


Slutpris
1 995 000 kr

Fullerö Hage— Storvreta— Uppsala

Fin 3:a med stor altan i vinkel!

Här kan du nu flytta in och bo i en lättskött lägenhet med känslan av att bo i ett radhus, tack vare lägenhetens placeringen i markplan, med egen entré och en generöst utbyggd altan i vinkel - en idealisk plats för att njuta av sommaren med utomhuslek, sol och grillning! Fullerö Hage är ett naturnära och pendlingsvänligt område intill Storvreta, bara några minuters bilfärd till Gränby Köpstad och hela deras utbud.

Den välplanerade trean är 70 kvadratmeter stor och har en egen ingång som leder till en rymlig hall med en klädkammare för extra förvaring av säsongens kläder och skor. Det finns två sovrum, varav det större har platsbyggd garderob med skjutdörrar med spegel och Elfainredning - perfekt för att hålla ordning på dina kläder. Det något mindre sovrummet är perfekt som barnrum eller arbetsrum. Vidare finns ett praktiskt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har gott om skåp för förvaring, generöst med arbetsytor och en integrerad diskmaskin. Fönsterbrädorna pryds av vacker granit som ger en elegant touch till inredningen. Från köket/vardagsrummet når du den stora altanen med trätrall och staket.

Altanen är på ca 50 kvadratmeter och är uppdelad i en frukosthörna där solen finns från morgon och en större lounge/matbordsdel där solen lyser från dag till kväll. Badrummet är rymligt och har kaklade väggar samt våtrumsmatta. Här finns toalett, handfat med kommod, väggskåp och en duschplats, samt en egen "tvättstuga" med både tvättmaskin och torktumlare.

En extern förråd är nära bostaden och en parkeringsplats med eluttag garanteras per bostad för 300 kr per månad. Den gemensamma innergården har bland annat en fast grillplats, sandlåda, gräsmattor och pallkragar som föreningens medlemmar kan använda.

Fullerö Hage är ett växande bostadsområde med olika typer av bebyggelse, inklusive förskola och en bensinstation. Du bor här nära Storvreta, där du hittar mataffärer, skolor från förskola till årskurs 9 och en tågstation. Regionbussarna nr 110 och 115 från UL tar dig till Uppsala centralstation. För den som pendlar med bil är det smidigt att nå E4:an via närliggande påfarten.


Boarea
70 kvm
Avgift
5 226 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stackmolnsvägen såldes av oss 2024-07-07. Se alla våra försäljningar i Storvreta samt även på Stackmolnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.