Börjegatan 10 A

Börjegatan 10 A

Slutpris

3 700 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Börjegatan 10 A


Slutpris
3 700 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Attraktiv gavel-3:a med öppen spis, balkong och hiss!

En mycket tilltalande gavellägenhet om 3 rok i fin 30-talsfastighet med både hiss, balkong och öppen spis! Takhöjden, läget på gaveln och bostadens storlek ger ett härligt ljus till lägenheten och från vardagsrummet nås balkongen i bästa sydvästläge. Huset ligger i ett skyddat läge med föreningens privata gård på framsidan och lugn återvändsgata på andra sidan. Brf Manhem är en stabil förening med god ekonomi och en belåning grad på så lite som 1454 kr/m² (-22).

I hallen finns plats för avhängning av era ytterkläder och från rummet leds ni vidare in i bostaden. Vardagsrummet är lätt att möblera med både matsalsbord och soffgrupp framför den mysiga öppna spisen och här bjuds verkligen in till social samvaro. Originalskåpen i det välbevarade arbetsköket kombineras med snyggt med ett charmigt schackrutigt golv som för tankarna till en svunnen tid. Den snabba måltiden intar ni med fördel här vid ett bord för två invid fönstret och när ni önskar duka upp för fler gäster går det bra att sitta i vardagsrummet alternativt återställa det gamla matsalsrummet som idag nyttjas som ett sovrum passande för ett barn eller som gästrum. Master bedroom, med ingång från vardagsrummet, är rymligt och har gott om plats för er dubbelsäng samt för förvaring i garderober och har även också egen ingång till badrummet. Det renoverade badrummet nås också smidigt från hallen och är nu helkaklat med både badkar och egen tvättavdelning.

Här bor ni i ett attraktivt området med direkt närhet till Vasaparken, härliga promenadstråk längs Fyrisån samt närheten till citykärnan med all dess puls. Bekvämt gång- cykelavstånd till Resecentrum. Ett stenkast bort finner ni ICA Luthagens livs samt flertalet omtyckta restauranger och caféer för alla smaker. Föreningen har välskött och fin innergård samt mycket fina grönområden i närområdet.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 573 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Börjegatan såldes av oss 2023-09-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Börjegatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.