Gröna Gatan 13

Gröna Gatan 13

Slutpris

1 920 000 kr


Sala backe— Uppsala

Gröna Gatan 13


Slutpris
1 920 000 kr

Sala backe— Uppsala

Väldisponerad 2:a högst upp med balkong!

Ljus och väldisponerad 2:a med kvm på rätt plats och med insynsskyddat läge samt balkong in mot den grönskande innergården. Möblerbar hall med bra förvaring genom inbyggda garderober. Välplanerat kök med bra arbetsytor och matplats i anslutning. Inbjudande vardagsrum med plats för både soffgrupp och arbetshörna. Sovrum med gott om plats för dubbelsängen och läshörnan, inbyggda garderober. Påkostat och helkaklat badrum med tvättmaskin. Balkong i fritt läge och med plats för utemöbler och egna odlingen.

Här bor du i ett omtyckt och fridfullt läge på Gröna Gatan med närhet till all service vid Brantingstorg där ni finner mataffär och apotek samt bageri. Du har även nära till mataffären Willy's eller självaste Gränby Centrum med all shopping man kan önska sig. Det är ett utmärkt pendlarläge med närhet till E4:an, Tycho hedens väg samt mycket täta busskommunikationer till stadens centrum. Dessutom kan du promenera eller ta cykeln in till stan på endast 10 minuter. Flertalet lugna parkmiljöer finns i närområdet.

Välkommen på visning av Gröna Gatan 13!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 006 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3
Såld
2024-09-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gröna Gatan såldes av oss 2024-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gröna Gatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.