Källparksgatan 20

Källparksgatan 20

Slutpris

2 150 000 kr


Salabacke— Uppsala

Källparksgatan 20


Slutpris
2 150 000 kr

Salabacke— Uppsala

Välplanerad 3:a med balkong!

Välkommen till Källparksgatan 20! Denna smakfulla trea om 77 kvm erbjuder en idealisk kombination av stil och funktionalitet, med moderna bekvämligheter och en välgenomtänkt planlösning. Här bor du i en ljus och rymlig lägenhet med två sovrum, trevliga sällskapsytor, ett modernt och stilrent kök och en härlig balkong.

Lägenheten är elegant inredd och har en smart planlösning som optimerar varje kvadratmeter. Det välutrustade köket har alla de moderna vitvaror du kan önska och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Det generösa vardagsrummet ger plats för både en soffgrupp och andra möbler, och det är även härifrån du når bostadens soliga balkong. Sovrummen har plats för dubbelsäng och bjuder på en lugn atmosfär för en god natts sömn. Dessutom finns det gott om förvaring, dels i det ena sovrummet samt i hallen vilket gör förvaringen enkel och smidig.

Som boende på Källparksgatan 20 har du nära till både grönområden, stadens puls och Gränby köpcentrum med sitt stora utbud av butiker. Ta en promenad i de vackra parkerna eller cykla en kort tur till Uppsala centrum, där du hittar ett brett urval av butiker, restauranger och kulturaktiviteter. De goda kommunikationerna gör det enkelt att ta sig till och från jobbet, oavsett om du pendlar inom Uppsala eller till närliggande städer.


Boarea
77 kvm
Avgift
2 676 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-09-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Källparksgatan såldes av oss 2024-09-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Källparksgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.