Vårdsätravägen 3 B

Vårdsätravägen 3 B

Slutpris

2 075 000 kr


Rosendal— Uppsala

Vårdsätravägen 3 B


Slutpris
2 075 000 kr

Uppsala - Rosendal

Välplanerad lägenhet med påkostade materialval, generös takhöjd och ett mysigt loft med ståhöjd.

Varmt välkommen till Vårdsätravägen 3 B och denna fantastiskt välplanerade etta med generös takhöjd, påkostade materialval samt mysigt loft med ståhöjd om ca, 1,9 meter. Här bor du i en ljus lägenhet med stora fönsterpartier som skänker ett fint ljusinsläpp och skapar en rymlig känsla. Här erbjuds även en stor balkong som är belägen i västerläge, perfekt plats för att avnjuta kvällssolen.

När du kliver in i bostaden möts du av ett fantastisk ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en generös takhöjd om ca. 4 meter. Från hallen finner du trappen upp till det mysiga sovloftet. Här finns det plats att möblera för fullstor säng och förvaringsmöbel, loftet har även ett liggande fönster vilket ger ljus och bidrar till att loftet inte upplevs som mörkt. Vidare in i bostaden finner du kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket från HTH erbjuder ljusa släta luckor, vilket ger ett stilrent intryck och den maskinella utrustningen är från exklusiva märket Smeg. I köket kan du med fördel möblera med en matgrupp för 4-6 personer. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och annat önskat möblemang, här finns även en praktisk platsbyggd garderob. Från vardagsrummet finns utgången till den rymliga balkongen, som enkelt kan inredas med soffa och cafégrupp. Balkongen är belägen i västerläge vilket är utmärkt för att avnjuta kvällssolen. Badrummet består utav exklusiva materialval såsom marmor på golv, här finns även en kombinerad tvätt och torkmaskin.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA-butik med bra öppettider. Inom kort kommer även systembolaget finnas i Rosendal. Här finns allt du behöver för att inte behöva åka till City, om du vill ta dig till city finns det goda kommunikationer med buss samt bra med cykelvägar som tar dig ner på stan på ca. 10 minuter.

Varmt välkommen att boka in dig på vinsing!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 471 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-09-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Vårdsätravägen såldes av oss 2024-09-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Vårdsätravägen.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.