Väsby torp 109

Väsby torp 109

Slutpris

2 010 000 kr


Alunda— Östhammar

Väsby torp 109


Slutpris
2 010 000 kr

Alunda— Östhammar

Ett smakfull renoverat torp med garage och en stor tomt i lantlig idyll!

Väsby torp 109 - ett smakfullt renoverat torp i Alundas lantliga idyll, med en stor trädgårdstomt och vackra vyer!

Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga bostad mitt i lugnet som erbjuder två ingångar till en större samt en mindre hall. Genomgående rymliga rum inkluderar två ljusa sovrum och ett mysigt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Köket går i lantlig stil med bland annat fasade köksluckor, en traditionell disko med synlig front, metroformade kakelplattor med fasade kanter samt en vacker tapet på väggarna. Intill köket ligger en matplats för 4-6 personer med utsikt över den vackra grönskan och åkrarna i fjärran. Ett extra stort badrum rymmer en praktisk tvättstugedel med flera garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter. Idag är nedre plan inrett och vinden används som förvaringsutrymmen. Då du når vindsutrymmet via trappa från entréplanet finns möjlighet för den som vill inreda detta utrymme som en del av bostaden. På husets baksida finns en stor uteplats som bjuder in till sköna stunder i sol nästan hela dagen, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. För ökad komfort året runt finns en luftvärmepump som ger både värme och AC, samt en braskamin som ger en härlig värme under kalla vinterdagar.

Här bor du bekvämt med en lättskött trädgårdstomt som erbjuder frukter från hallon- och vinbärsbuskar, körsbärsträd, rabarber m.m. På våren blommar bland annat jasmin och syrén! Tomten har dessutom ett garage, vilket ger extra bekvämlighet och förvaringsutrymme.

Denna charmiga bostad, omgiven av grönskande ängar och böljande åkrar, erbjuder ett avkopplande och bekvämt boende i hjärtat av lugnet. En utmärkt plats för att njuta av lantlivets fridfulla charm med den rogivande naturen, samtidigt som du har närheten till samhällsservice. Området ligger endast 6 minuter med bil eller 13 minuter på cykel från Alunda där ni finner allt från matbutik, apotek, konditori, idrottshall, gym och vårdcentral till restauranger. I närområdet finns också förskola och skola (åk F-9), badplats med utomhusbassäng samt elljusspår. Alunda har ett aktivt föreningsliv som erbjuder verksamheter för bland annat innebandy, fotboll, friidrott, pingis och bugg. Pendlar du med bil finns väg 288 som tar dig till Gimo, Östhammar, Uppsala och Forsmark på ca 18, 32, 37 respektive 43 minuter.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
38 228 kr/år
Tomtarea
1 404 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-08-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Väsby torp såldes av oss 2024-08-13. Se alla våra försäljningar i Alunda samt även på Väsby torp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.