Sandra Johansson, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Alunda— Östhammar


Förberedd försäljning

Alunda— Östhammar


Referensnummer
605 645
Boarea/biarea
138/25 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Kontakta Sandra för mer information kring .

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Alunda

Alunda är en tätort i Östhammars kommun som delas av Länsväg 288. Här finns blandad bebyggelse med villor, radhus och flerbostadshus.


01
Fördelar med området
Ridning Lugnt Landsbygd Parker/Grönområden Golf Sport och friluftsliv Lätt att parkera bilen Restauranger Barnvänligt Tryggt Gym Bussar Motionsspår

02
Kommunikation

Alunda är en ort med goda pendlingsmöjligheter. Med bil nås Uppsala via Länsväg 288 på ca 25 minuter, Gimo på ca 10 minuter och Östhammar på ca 25 min. Med UL:s regionalbussar kan du resa till bland annat Gränbystaden och Uppsala centralstation men även inom Alunda tätort. Även snabbusslinjerna (Uppsala-Öregrund och Uppsala-Östhammar) har hållplats för på- och avstigande i Alunda.


03
Fritid och friluftsliv

För dig som uppskattar långa promenader i naturen är Alunda perfekt! Här finns gott om öppna grönytor och stora skogspartier. I området finns även en nyare idrottshall och Alunda landbad med utomhuspool och kiosk under sommarhalvåret. I centrum finns ett gym och för den som gillar gruppträning finns Friskis & Svettis. Strax utanför Alunda ligger Olandsbygdens golfklubb med fina golfbanor. Närhet finns också till flertalet ridskolor för den hästintresserade. Under vintertid finns en större pulkabacke med grillplats som kallas "Stupet".


04
Service

God service erbjuds i Alunda tätort. Här finns matbutik, byggvaruhus, bensinstation, folktandvård, apotek, frisörer, veterinär, restauranger och konditori.


05
Skola och barnomsorg

I området finns ett flertal förskolor och det finns även dagbarnvårdare. För de äldre barnen finns Olandsskolan (Åk. F-9).


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Sandra!

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.