Bred Edsberga 3

Bred Edsberga 3

Slutpris

1 200 000 kr


Enköping

Bred Edsberga 3


Slutpris
1 200 000 kr

Enköping

Charmigt torp med snickarglädje och renoveringsmöjligheter

Välkommen till detta charmiga torp med vacker snickarglädje, beläget i natursköna Bred Edsberga. Här möts du av en genuin känsla och flera fina detaljer såsom trägolv och en mysig vedspis. Med sin stora tomt erbjuder denna fastighet många möjligheter för den som vill skapa sin drömträdgård eller kanske bygga ut.

Läget är fantastiskt med närhet till naturen samtidigt som du endast behöver spendera en timme för att nå flera större städer. Perfekt som fritidshus men med potential att även bli ett bekvämt permanentboende. Visst renoveringsbehov finns, men med rätt arbete kan detta torp bli en pärla.

På tomten finns även ett praktiskt förråd med gott om förvaringsutrymme.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hus en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en naturskön miljö, med närhet till både lugnet och stadens puls.


Boarea
41 kvm
Driftkostnad
12 000 kr/år
Tomtarea
2 415 kvm
Rum
2 rum (2 sovrum)
Såld
2024-08-20

Mäklarhuset Enköping

Denna fritidshus på Bred Edsberga såldes av oss 2024-08-20. Se alla våra försäljningar i Enköping samt även på Bred Edsberga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.