Ölandsresan 3 D

Ölandsresan 3 D

Slutpris

2 450 000 kr


Sävja— Uppsala

Ölandsresan 3 D


Slutpris
2 450 000 kr

Sävja— Uppsala

Trerummare med fantastiskt gavelläge och terrass om 35 kvm!

Välkomna till en riktigt smart planerad lägenhet med ett fantastiskt gavelläge och stor terrass om hela 35 kvm med dagens alla soltimmar i sydvästligt läge. Som boende på Ölandsresan 3 D har ni det bästa av två världar med närhet till skog och friluftsliv i naturreservatet Norra Lunsen, samtidigt som ni har generösa kommunikationsmöjligheter med busshållplats ca 50 meter från ytterdörren som tar er in till centrala Uppsala på bara 15 minuter.

Lägenhetens boarea om 79 kvm erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder upp för sociala sammanhang och middagsbjudningar. Lägg därtill två sovrum, varav ett mindre och ett större med goda förvaringsmöjligheter och egen utgång till bostadens härliga terrass. Här finns även ett rymligt helkaklat badrum med egna tvätt- och torkmöjligheter för att underlätta vardagens bestyr. Därtill finns även en genomtänkt walk-in-closet med gott om plats för avhängning och förvaring. Interiören är alltigenom genomtänkt och de stora fönsterpartierna skänker ett härligt ljusflöde in i detta ljuvliga hem som erbjuder livskvalitet på hög nivå.

I föreningen finns ett mångsidigt utbud av bekvämligheter, inklusive parkeringsgarage, hiss, en fin gymlokal, bastu, gästrum och hobbyrum. Föreningens egen innergård rymmer lek för barn och grillmöjligheter för de vuxna. Dessutom kan alla som bor i föreningen njuta av en stor och härlig takterrass. Som bostadsrättsinnehavare av lägenheten disponerar man även över ett förråd.

Sävja, beläget cirka 6 km från centrala Uppsala, erbjuder skola upp till årskurs 9, förskolor, bibliotek, apotek, vårdcentral, pizzeria och närbutik. Inom gångavstånd finns en välsorterad ICA Supermarket. Med bra bussförbindelser och cykelvägar in till centrum är det enkelt att ta sig runt. Området gränsar till naturreservatet Norra Lunsen, ett stort skogsområde med massor av promenadstråk. Under snörika vintrar spåras även skidleder här.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
79 kvm
Avgift
5 696 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 11 (Hiss finns)
Såld
2024-09-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ölandsresan såldes av oss 2024-09-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ölandsresan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.