Stabby Allé 7 B

Stabby Allé 7 B

Slutpris

2 155 000 kr


Luthagen / Stabby— Uppsala

Stabby Allé 7 B


Slutpris
2 155 000 kr

Luthagen / Stabby— Uppsala

Välplanerad 2a med balkong i omtyckta Luthagen!

Välkommen till Stabby Allé 7B! Nu saluförs denna välplanerade 2a med balkong i sydvästläge. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område i en välskött förening med god ekonomi.

Planlösningen erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor, i hallen finns även två garderober för förvaring. Vidare finner du köket med generösa arbetsytor och gott om plats för förvaring, i köket finns det plats för en matgrupp för 4 personer. Köket är utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt delad kyl/frys.

Vardagsrummet har utrymme för en större soffa, tv och tv-bänk. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som är utrustad med markis, här kan du njuta av sommarens soliga dagar med dina nära och kära!

Sovrummet vetter mot den lugna innergården, i det rymliga sovrummet finns det plats för en dubbelsäng och annat möblemang som skrivbord. I sovrummet finner du tre garderober med överskåp. Lägenhetens badrum är utrustat med toalett, handfat, spegel, badkar med dusch, handdukstork samt tvättmaskin.

Bostadsinnehavaren disponerar över ett vindsförråd.

I Brf Myhrmarken bor du i en välskött förening som genom åren utfört flera större renoveringar och underhåll, föreningen har en låg belåningsgrad om endast 1429 kr/kvm (Årsredovisning 2023). Som medlem i föreningen har du tillgång till en stor och lummig innergård med odlingslådor, uteplats och lekplats. I föreningen finns tvättstuga och torkrum. I månadsavgiften är det mesta inkluderat; uppvärmning, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg och i närområdet finns all tänkbar service.

Luthagen/Stabby är ett lugnt och attraktivt område med närhet till bland annat restauranger, kaféer och fina grönområden och promenadstråk. På promenadavstånd nås det trevliga årummet och med hjälp av Uppsalabons bästa vän, cykeln, tar du dig snabbt in till stadskärnan som bjuder på en mängd butiker, biografer och andra nöjen. I city finner du även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna.

Välkommen att boka dig på visning!


Boarea
55.7 kvm
Avgift
3 503 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stabby Allé såldes av oss 2024-07-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stabby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.