Norromängsvägen 23

Norromängsvägen 23

Slutpris

2 350 000 kr


Stöde— Sundsvall

Norromängsvägen 23


Slutpris
2 350 000 kr

Sundsvall - Stöde

Mindre gård med stort sekelskifteshus!

Gård i utkanten av Stöde med över 7 Ha vilket ger möjligheter för er som vill ha djur. Här finns också bra möjligheter för den bilintresserade tack vare garaget med vattenburen golvvärme & billyft!

Det stora boningshuset med anor från förra sekelskiftet bjuder på hela 9 rum så här får även den större familjen plats. Tack vare ett bra värmesystem så hålls ändå uppvärmningskostnaden på en bra nivå. Invändigt finns badrum i båda plan, gott om sovrum, flertalet samvarorum och totalt tre eldstäder varav en riktigt läcker kakelugn.

Intill huset finns ett trevligt poolhus med fint ljusinsläpp och härliga möjligheter till att hänga med vänner & familj. Såväl huset som poolhuset har nyligen målats om i enhetlig färgskala.
Längre upp på gården finns garaget tillsammans med ett rejält förråd i timmer samt en stor maskinhall med vidbyggd carport. Perfekt för den som vill ha traktor eller andra större fordon.

Till gården finns totalt tre skiften med åker-/betesmark varav ett är utarrenderat, det finns också ett mindre skogsskifte ovanför huset där det finns möjlighet att få en intäkt direkt via gallring!

Här bor ni med lantligt läge samtidigt som ni har bekvämt gång-/cykelavstånd till centrala Stöde med mataffär, pizzeria, vårdcentral, tandläkare och kommunikationer.


Boarea/biarea
240/30 kvm
Driftkostnad
44 189 kr/år
Tomtarea
7.3513 ha
Rum
9 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
SUNDSVALL EDSTA 4:81
Objekttyp
Gård
Såld
2024-10-06

Mäklarhuset Sundsvall

Denna gård på Norromängsvägen såldes av oss 2024-10-06. Se alla våra försäljningar i Stöde samt även på Norromängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.