Andreas Söderkvist, ansvarig mäklare i Västerås
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Andreas Söderkvist

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Viksäng—

Västerås




Viksäng— Västerås


Förberedd försäljning

Viksäng— Västerås


Referensnummer
597 329
Boarea
78 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Västerås

Kontakta Andreas för mer information kring .

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Området Viksäng

Viksäng är ett bostadsområde och en stadsdel i östra Västerås. Området består av delarna Viksäng och Ängsgärdet. Området avgränsas av järnvägen (Mälarbanan), E18, Österleden och Björnövägen. Viksäng har blandad bebyggelse, från villor, radhus till flerfamiljshus många byggda på 50 och 60-talen. Här låg tidigare Västmanlands regemente som också namngett Viksängs gator Regementsgatan, Soldatgatan och Infanterigatan. Det nya bostadsområdet ligger intill Mälarparken och Öster Mälarstrand med småbåtshamn, strandpromenad, restaurang och café.


01
Fördelar med området
Lätt att parkera bilen Hundvänligt Cykelstigar (mtb) Butiksgata/köpcentrum Barnvänligt Parker/Grönområden Bussar Båthamn

02
Familjeliv

Bra familjeliv och nära till allt. I närområdet finns förskolor, öppen förskola, fritidsgård och skolor.
Här kan du läsa mer om barnomsorg och utbildning: https://www.vasteras.se/barn-och-utbildning.html


03
Fritid

Mälarparken: Bara några minuters promenad bort ligger Mälarparken som består av 15 hektar skog, stigar, Himlabacken och en mängd avkopplande möjligheter. Perfekt att strosa, powerwalka, jogga, downhilla eller cross countra i. Vintertid används backen flitigt till skid- och pulkaåkning.
Öster Mälarstrand: Här finns småbåtshamnen, caféer och restauranger. Längs vattenbrynet slingrar sig en milslång strandpromenad och cykelväg som börjar på andra sidan fjärden och slutar på Södra Björnö. Vintertid plogas isen för alla små hockeyspelare och stora långfärdsskridskoåkare.


04
Kommunikationer

Omtyckta Viksäng är beläget i östra Västerås cirka 2,5 km från City.
Från Viksäng tar det inte mer än 10 minuter med cykel och buss till Västerås centrum. Här finns till exempel norra Europas största träningsanläggning World Class Arena, gallerior, köpcentrum och handelshus med klädkedjor, restauranger och mat från världens alla hörn. I centrum finns såväl universitetet som många intressanta och etablerade arbetsgivare. ABB, Amazon, Bombardier och Northvolt för att nämna några.

Läs mer om allt du kan göra i Västerås City http://www.vasterascity.com


05
Service

I Viksängs centrum finns bibliotek, apotek, livsmedelsaffärer och vårdcentral. Nära till E 18 där du tar dig snabbt till Hälla köpcentrum och Erikslund köpcentrum.
Här ligger också Storängsskolan, Viksängsskolan och Ekbergaskolan.

Länkar

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Andreas!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.